Ми у Facebook
06.10.2016, 14:00

Рівненські "розумні зупинки" тест на правдивість не пройшли

Тільки одна з п'яти інформацій на табло є правдивою.

нагадаємо, що 27 вересня відбулося відкриття "розумних зупинок" на Театральній площі.


У Рівному запрцювали "розумні зупинки" (+ФОТО)


Під час урочистостей демонстрували, що тут дійсно можна підзарядити телефон чи зловити WI-FI. А ще дізнатися, з точністю до хвилини, коли під’їде потрібний громадський транспорт. За для безпеки рівнян, зупинки обладнані відеоспостереженням. А стіни, зі стійкого до подряпин скла, захистять від вітру і не обмежують видимість.

"Який мер, така і зупинка", - рівняни про "розумні зупинки" на Театральній

Ми вирішили перевірити з якою ж точністю показують прибуття руху транспорту так звані "розумні зупинки". на табло справді можна побачити, які тролейбуси чи маршрутні таксі мають прибути. Водночас - інше питання - чи правдива ця інформація?!

Рівняни зможуть користуватися "розумними" зупинками

Ми проінспектували тролейбусну зупинку. В 9.40 ранку там була інформація про те, що в найближчі від 1 до 7 хвилин приїдуть 5 тролейбусів. Так, тролейбус №3 повинен був приїхати за хвилину - не приїхав. Тролейбус під номером 2, за інформацією на табло мав бути за 5 хвилин, а прийшов за хвилину. Тролейбус №7 слід було чекати за 5 хвилин, а він прибув через три. "Десятка" мала приїхати на зупинку за 7 хвилин, прибула за 5. Перший тролейбус приїхав вчасно - за три хвилини на табло - за три хвилини в реальності.

Нам вдалося переконатися, що насправді "розумні зупинки" Рівного не такі і розумні. Тому не слід завжди довіряти тому, що ви бачите на табло!





На правах реклами