Ми у Facebook
07.10.2016, 16:00

Рівненщиною їздив раніше судимий молодик на краденому авто з наркотиками

Поліцейські оперативно розшукали чоловіка вчора, 6 жовтня.
Близько опів на третю ночі до поліції звернувся 29-річний мешканець села Немирівка, що невідома особа заволоділа його мікроавтобусом «Renault Trafic» з вулиці О. Невського в Радивилові.

Близько п’ятої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Бугаївка правоохоронці розшукали крадене авто «Renault Trafic» та його викрадача — 22-річного жителя Радивилова. Як виявилося, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, крадіжку, збут та зберігання наркотиків.

У Рівному зухвалий водій-порушник намагався заховатися від патрульних (+ФОТО)


Під час огляду слідчі виявили у кишені куртки зловмисника паперовий згорток з марихуаною вагою близько п’яти грамів, а в салоні між сидіннями — майже 10 грамів. Зі слів чоловіка, наркотики він зберігав для власних потреб, а не на продаж.

У Рівному шуміли молодики - патрульні знайшли у них багато загадкових рослин (+ФОТО)


Вилучене направили на експертизу в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Автомобіль з механічними пошкодженнями доставили на територію місцевого відділення поліції.

За фактами незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконного зберігання наркотичних засобів за частиною 2 статті 289, частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України відкриті кримінальні провадження.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами