Ми у Facebook
14.10.2016, 20:30

Свято Покрови, пожежі на Рівненщині та перший день "Бульба-фесту". Підсумки дня

ТОП 6 новин, які викликали найбільший інтерес у читачів сьогодні, 14 жовтня.


Привітання з Днем захисника України

14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, заступниці й покровительки українського народу, ми відзначаємо ще й День козацтва, річницю створення Української повстанської армії, а віднедавна – й День захисника України.

У час, коли проти нашої незалежної держави розгорнуто військову агресію, це свято має для нас особливе значення. У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та звитяги й нескорений патріотичний дух українського народу.





Народні прикмети на Покрову

День Покрови Пресвятої Богородиці, або Третя Пречиста, як ніякий інший, визначає майбутню зиму. Тому й чекають старші люди 14 жовтня, щоб уважно придивитися до погоди та природи. "Яка Покрова - така буде зима" - споконвіку говорили в народі. Отже, спостерігаємо та робимо власні прогнози.





У Рівному розпочався "Бульба-фест" (+ ФОТО)

Так, 14-16 жовтня у нашому місті на стадіоні "Мототрек" проходить грандіозний фестиваль-ярмарок під назвою "Бульба-фест". В програмі фестивалю смачні дегустації, святковий ярмарок, веселі конкурси, розіграші, майстер-класи, концерт талановитого гурту "Гайдамаки" та багато іншого.





Ранок на Покрову очима репортера: за містом - іній (+ФОТО)

Цього року у ніч на Покрову на Рівненщині були перші заморозки і де-не-де землю вкрив ледь помітний іній...

фото: Андрій Звиник
фото: Андрій Звиник




На Рівненщині знову згоріла іномарка (+ ФОТО)

Автомобіль зайнявся сьогодні о пів на четверту ранку у селі Ільпінь-2 Здолбунівського району. Іномарка, яка стояла на вулиці біля воріт будинку, майже повністю згоріла.





Фото - Тисячі рівнян беруть участь в богослужіннях на свято Покрови

До храмів міста рівняни прямують цілими родинами, щоб взяти участь у богослужіннях. Напевно найбільше людей у Свято-Покровському соборі, який сьогодні відзначає храмове свято. Святкову літургію у храмі очолює Архієпископ Рівненський та Острозький Іларірон.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ