Ми у Facebook
17.10.2016, 13:40

У Рівному пройде суші-вечірка

Лотос-інвест знову хоче бачити вас в дружній та веселій мафіозній компанії на Вечірці «Кіото-Мафія» в японському стилі в Суші-бар «Кіото».
Якщо вам коли-небудь хотілося побувати в Японії, відчути на собі всю красу японських страв і не витрачати час на оформлення документів, переліт та інші клопоти, пов'язані з далекою поїздкою, то у Вас є прекрасна можливість здійснити свою мрію, не виїжджаючи за межі Рівного, а просто відвідавши затишний суші-бар «Кіото». У закладі з увагою і повагою ставляться до вибору продуктів для приготування справжніх шедеврів японської кухні. За східними традиціями, Кіото пропонує широкий вибір страв від професійного шеф-кухаря, а також чаїв, коктейлів. Також тут же Ви зможете спробувати знаменитий національний напій японців саке.

ФОТО - Як у Рівному святкували День найстаріших вулиць

Дрес-код вечірки
: все, що для вас асоціюється з Японією. Будьте оригінальні!

У програмі:


- Цікава і захоплююча гра
- Спілкування у приємній компанії
- ЛАЙФ КУКЕНГ (майстер-клас) від Шеф-кухаря (троє бажаючих матимуть можливість власноруч приготувати суші)
- Автомафія. Цікаві подарунки від нашого постійного партнера - ГК Автоград http://avtograd-rivne.com *.

Автоград* – це група компаній, яка вже понад 20 років працює на ринку Рівненської області, та є офіційним дилером таких автомобільних брендів, як SKODA, Renault, Nissan, Honda, Fiat та BOSCH. Автоград пропонує повно представлені модельні ряди кожного з брендів, автомобілі з пробігом, а також авторизовані СТО, які надають послуги гарантійного та післягарантійного обслуговування, продаж запасних частин та аксесуарів, послуги мийки, сервіс-мобіля і евакуатора. До речі, компанія нещодавно запустила нову послугу - супровід купівлі автомобілів із-за кордону. Фахівці Автограду допоможуть підібрати вам надійний автомобіль, здійснити опату та оформити документи для його ввезення в Україну!

ФОТО - Як рівненські школярі змагалися на конкурсі "Червона калина 2016"

Умови участі: при сплаті внеску до 19.10.16 – 100 грн., на місці - 150 грн.
Доступні різні варіанти оплати: готівковим, безготівковим розрахунком на карту Приватбанку.

Дата проведення: 19.10.2016, початок о 19.00

Місце проведення: Суші-бар «Кіото», м.Рівне, вул.Шухевича, 10

Кількість учасників обмежена, тому рекомендуємо попередньо зареєструватись. Тел. 0673621131





На правах реклами