Ми у Facebook
19.10.2016, 15:20

На Рівненщині молодик вкрав авто, щоб покататися

Подія сталася у місті Вараш.
До Варашського відділу поліції надійшла заява 34-річного місцевого мешканця, що у нього вкрали авто марки «Renault Trafic». Власник автомобіля, гравець місцевої футбольної команди, припаркував авто поблизу спортивного комплексу та пішов на тренування. Після тренування він побачив, що ключі зникли із кишені куртки, у роздягальні, Мікроавтобуса на парковці теж не було.

Смерть рівнянки у Києві: самогубство чи жорстоке вбивство

Того ж дня викрадене авто знайшли в селі Сопачів Володимирецького району.
Працівники Варашського відділу поліції оперативно встановили й особу зловмисника — це був 18-річний місцевий житель. Молодик через відкриту кватирку у приміщенні спорткомплексу, заліз у роздягальню. Доки футболісти тренувались, молодий чоловік ретельно перевірив їхні речі та прихопив дві пари кросівок та ключі від мікроавтобуса.

Рівненщина: знайшли серійного злодія, який обікрав 60-річну жінку (+ФОТО)

Доки гравці футбольної команди займались у спортзалі, хлопець перевірив залишені ними речі й викрав дві пари кросівок та ключі від автомобіля. Накатавшись на авто досхочу, покинув його неподалік кар’єру в селі Сопачів.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України. 18-річному любителю покататися на чужому авто повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень. Тепер він може просидіти за ґратами мінімум на три роки.





На правах реклами