Ми у Facebook
22.10.2016, 08:00

"Ще ніколи не бачила, щоб в кафе так крали", - рівнянка поділилася враженнями від весілля

Історії про те, як рівняни відвідують кафе та ресторани міста продовжують вражати.
Жахливу історію про святкування весілля у одному з розважальних комплексів Рівненщини розповіла рівнин у соціальній мережі "ВИЛКА":

ФОТО - Доставка по-рівненськи: бонус до піци - соковитий тарган

Недавно відбули весілля в комплексі «Калина» (с.Карпилівка) і хотілося б залишити пару слів про цей заклад. Місце знаходження чудове: міні-зоопарк, бесідки; кухня – непогана, готують там смачно. Це єдині плюси, які там є!!!

"Не кав'ярня, а позор", - рівняни про місцевий заклад

Отже, персонал, я навіть напишу, з великих літер - ПЕРСОНАЛ)))) я ще ніколи не бачив, щоб так нагло все крали!!! Я чув про такі випадки, коли помінявся шеф-повар, що заклад спаплюжився, але думав, що це все вигадки, але ні – не вигадки!!!))) Я розумію, можна там собі взяти, поїсти, але ж не половину того, що привезли забрати собі, а потім робити здивоване лице, що це не ми. Крали все: м’ясне, солодке, алкоголь. Шеф-повар - молодець: бігала, старалася, але єдина її проблема те, що її ніхто не слухає. Я рекомендую власнику знайти толкового адміністратора, який би слідкував за всім, інакше все більше і більше буде незадоволених клієнтів, яких він буде втрачати. Чесно, я не рекомендую цей заклад для проведення різних подій, допоки не зміниться ситуація з персоналом.

Водночас у коментарях під цим постом думки користувачів соціальних мереж відрізняються. Одні все ж таки, попри таку інформацію схвально відгукуються про комплекс.






На правах реклами