Ми у Facebook
22.10.2016, 15:30

У рівненській «Регіні» розповіли про плани на новий волейбольний сезон

У рівненському волейбольному клубі «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» розповіли про перспективи команди у новому сезоні. Наставник рівненських волейболісток Валерій Пархоменко відзначив, що кадрові втрати у «Регіни» суттєві, але вони намагатимуться зіграти якнайкраще.
Як повідомили у прес-службі Федерації волейболу України, «Регіну» залишили дві волейболістки основного складу – центральна блокуюча Олександра Пономаренко та догравальниця Світлана Бєлова. Придбання «Регіни» - майстер спорту з пляжного волейболу Олена Басанова, а також три юні волейболістки, дві з яких вихованки Костопільського спортліцею.

«Втрати суттєві. Олександра Пономаренко сильніша за тих, хто є сьогодні в третій зоні. Бажано, звісно ж, знайти підсилення. А «знайти» – це проблема, адже чимало гравців поїхали за кордон», - відзначив з цього приводу Валерій Пархоменко, головний тренер ВК «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ».

Щодо підготовки до нового сезону, то вся вона пройшла в Рівному. Крім суто волейбольних тренувань, були заняття і з шейпінгу, і з легкої атлетики. Команда взяла участь у двох турнірах – в Тернополі та Луцьку. В Тернополі рівнянки перемогли «Педуніверситет» 3:0, програли «Волині» 1:3 та «Галичанці» 0:3 – у підсумку третє місце. В Луцьку – «Регіна» зазнала три поразки трьох матчах: білоруському «Комунальнику-ГрГУ» - 1:3 (9:25, 15:25, 25:21, 23:25), «Орбіті» - 2-3 (20:25, 19:25, 25:23, 25:22, 15:17), «Волині» – 0:3 (14:25, 27:29, 21:25).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

«Шість ігор в період підготовки – це краплина в морі. В радянські часи грали мінімум 22-25 матчів в міжсезоння. Хто краще стоїть на ногах, той може дозволити поїхати і в Польщу, і в Білорусію. Втім, і ці два турніри принесли нам користь. У цілому задоволений проведеною підготовкою», - прокоментував підготовку Валерій Пархоменко.

Щодо цілей на сезон, то тренер рівненського клубу конкретно так і не окреслив.

«Як завжди хочеться якомога краще, і тоді, можливо, місцева влада повернеться до команди обличчям. Спасибі ректору МЕГУ Анатолію Дем'янчуку – все, що може зі свого боку, він робить - і екіпіровка, і проживання, і навчання , і забезпечення транспортом на найближчі виїзди», - заявив пан Пархоменко.








На правах реклами