Ми у Facebook
23.10.2016, 10:00

Чи варто рівнянам сподіватися на безкоштовні ліки?

Досить часто у соціальних мережах можна прочитати про те, що перші два дні лікування є безкоштовними.
Водночас самі ж медики кажуть, що ця інформація є неправдивою. Рівнянам не варто надіятися на те, що перші два дні у медичному закладі вас забезпечать ліками.

Дешеві аналоги дорогих ліків (+СПИСОК)

Ситуацію з безкоштовними ліками виданню "7 Днів" прокоментувала начальник міського управління охорони здоров’я Вікторія ПОКОЄВЧУК:

– На жаль, Центральна міська лікарня через недостатнє фінансування галузі охорони здоров’я не має можливостей надавати безкоштовну медичну допомогу всім, хто звертається до медичного закладу з коронарним синдромом, у тому числі з гіпертонічним кризом. Згідно з міською програмою попередження і лікування хворих на серцево-судинні недуги, безкоштовна медична допомога у перші два дні лікування надається тим, хто потрапив у вкрай важкому стані (зокрема, з інфарктами міокарда та гострими порушеннями мозкового кровообігу) в реанімаційне відділення, палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення № 1 і неврологічного відділення. Сюди не належать пацієнти кардіологічного відділення №3, де навіть немає палати інтенсивної терапії.

Як відрізнити якісні ліки від підробки

Як лікувати грип: поради лікаря Комаровського





На правах реклами