Ми у Facebook
25.10.2016, 15:20

"Нам не треба львівське сміття", - рівняни обурені ранковою ДТП

Поблизу райцентру Дубно на Рівненщині перекинулася фура, яка перевозила сміття. Стало відомо, що це сміття везли з Львівщини.
Близько о пів на дев’яту ранку 25 жовтня при в’їзді у Дубно перекинувся вантажний автомобіль «MAN», який перевозив побутові відходи. В результаті автопригоди ніхто не постраждав.

На місці пригоди поліцейські встановили, що 41-річний водій, житель Львівської області, працює в одній із приватних компаній, що займається транспортними перевезеннями. Чоловік пояснив, що віз сміття зі Львова до Києва. На дубенській об’їзній в авто вистрелило колесо, що призвело до перекидання вантажівки в кювет.


ДТП на Рівненщині: перекинулася фура зі сміттям (+ФОТО)


Водночас рівняни обурені такою ДТП. Адже впевнені, що ця фура їхала на Рівненщину, щоб десь на території області викинути сміття з Львівщини.

Чукча Друг

Дайте Садовому віника - хай тепер прибере за собою.

Іра Плещук
У Львові сміття з 00.00 починають забирати, і таємно вивозять, а далі по Україні воно мандрує

Дмитро Кравець
Скільки ж коштує вивіз сміття зі Львова для держави? Це ж все відбувається за наші з Вами гроші. Пропоную написати петицію на сайті нашого шановного Президента з вимогою припинити свавілля Садового.

Рома Порошин
Шо вже геть? Назад на Львів хай їдуть

Андрій Наливайко
Дітки, мер керує комунальними організаціями. Вивіз і утилізація сміття його обов'язок. Виділення і освоєння грошей на обслуговування цієї сфери йому підконтрольне. Він не знає як вкрасти ці гроші? Чи він за свій кошт вирішує це питання? На ліхтарі повісити такого господаря для науки наступного.

Сергей Цымбалюк
кожен має займатись своєю справою .. не можна сидіти на 2 стільцях одночасно ... толку буде 0 .. так само із сміттям і ДТП ... попались є відповідні органи реагування на ці питання .. так само і по ДТП .. а водія шкода ... ми українці маємо допомагати одне одному а не стібатись ... якщо дійсно порушують норми закони і т д треба наказати а якщо вирішують проблему в правовому полі то треба допомагати

Віктор Тихонов

Народ не допускайте, щоб їх сміття возили до нас СТРАЙК






На правах реклами