Ми у Facebook
29.10.2016, 14:14

Вийшов друком офіційний бюлетень Новомедіа Форуму 2016

У переддень міжнародного Новомедіа Форуму в Києві віддрукований офіційний бюлетень події. Він містить усе, що необхідно для делегатів і гостей події. А також буде цікавий навіть тим співробітникам редакцій, які з різних причин не мають можливості особисто приїхати на Форум.
Бюлетень містить детальний розклад, усю довідкову інформацію, відомості про партнерів. А також - дві аналітичні публікації. Перша, авторства Руслана Кухарчука, – присвячена темі Новомедіа Форуму – «Персоналізація». Автор другого матеріалу – юрист Елеонора Дібрівна; вона підготувала колонку на тему суспільного мовлення та міжнародного контексту.

Також на сторінках бюлетеня яскраві цитати спікерів минулого року: Світлани Крюкової («Українська Правда»), Стаса Ясинського (1+1), Зураба Аласанії (UA-Перший), Юрія Марченка (Platfor.ma), Ілларіона Павлюка (IVORY Films).

Кожен учасник Форуму отримає примірник бюлетеня в реєстраційному пакеті вранці 4 листопада за місцем проведення події - у київському отелі "Турист".

Окрім того, друковане видання вже розповсюджується серед київських і регіональних редакцій. Електронну версію у форматі .pdf також можна скачати – за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Нагадаємо, що Новомедіа Форум пройде 4-5 листопада у готельному комплексі «Турист». Більше 30 спікерів, кожен - із власним персональним та неповторним стилем і досвідом.

Всі спікери – ТУТ!

Детальна програма – ТУТ!

Реєстрація на Новомедіа Форум – за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ!

До теми:

На Новомедіа Форумі 2016 виступлять 30 спікерів: опублікований весь список

Зустрічайте головних редакторів на Новомедіа Форумі 2016

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих





На правах реклами