Ми у Facebook
29.10.2016, 21:00

Любовний гороскоп на 30 жовтня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних, інтимних та шлюбних стосунках?
ОВЕН. На особистому фронті можуть відбуватися дивні події: або ви когось зустрінетесь і спалахне любов з першого погляду, або на вас зверне увагу зовсім не та людина, яку ви хотіли б звабити…

ТЕЛЕЦЬ. Декому все набридне і вирішить одним махом припинити зустрічі і навіть розійтися. Що ж, ламати – не будувати. Тільки-от багато хто дуже про це пошкодує…

БЛИЗНЮКИ. Чудовий ранок, ви в очікуванні чогось приємного і прекрасного. Стережіться випадкового сексу ввечері…

РАК. Якщо ви самотні й ваше серце все ще шукає кохання всього життя – вирушайте на пошуки.

ЛЕВ. Приведіть у стан гармонії свої думки та почуття, саме час поговорити удвох, налагодити стосунки, пізнати більше одне одного.

ДІВА. Багато справ, емоцій, вражень – не запізніться на свято чи побачення.

ТЕРЕЗИ. Приділіть максимум уваги та любові своїй половинці.

СКОРПІОН. Ідеальний час для особистого життя, романтики, залицяння, кохання та сексу. Якщо у вас непрості сімейні відносини – поводьтесь спокійно і впевнено.

СТРІЛЕЦЬ. Зірки до вас особливо прихильні – у любовних справах вам пощастить.

КОЗЕРІГ. Не робіть остаточних висновків щодо ваших подальших відносин, не маючи серйозних підстав. Якщо маєте якісь сумніви – просто поговоріть.

ВОДОЛІЙ. Для кохання та романтики неабияке значення мають здоровий та охайний вигляд. Займіться цим, і якщо у вас все тільки намічається, і якщо ви вже сто років разом..

РИБИ. Невже знову стрес і розчарування? А може, прислухатися не до своїх вигаданих проблем, а до свого самопочуття і просто відпочити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 29 жовтня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами