Ми у Facebook
03.11.2016, 16:55

Рівненське агентство Panna model management  – 20 років успіху!

Модельному агентству міжнародного рівня Panna model management 
16 жовтня 2016 р. (16 жовтня 1996 року – дата заснування) виповнилось 20 років з дня заснування!
За цей час разом зі своїми моделями та партнерами Panna model management має багато перемог та прославляє своє місто та країну новими іменами у світі моди!

За час існування агентства школу моделей пройшли більше 2000 моделей. Із них близько 600 завдяки Panna model management зробили кар'єру моделей та стали заможними й відомими, знялись для близько 200 глянців, як світових так і українських.

До слова, Вікторія Дембіцька саме у “PANNі” розпочала своє нове життя – від моделі до власника та директора агентства. У 2015 році модель Panna model management Соломія Згода відкрила тиждень моди у Нью-Йорку та є обличчям рекламної кампанії 2016 року Дому моди Андре Тана. А Лілія Боць (в якої день народження, до речі, збігається з днем народження агентства) має найбільше модельних досягнень. Вона представляла Рівненщину у модних показах світових дизайнерів Fashion TV. 



Попри величезну кількість досягнень, агентство Panna model management не зупиняється на досягнутому і вже працює на шляху подолання нових вершин! 
З нагоди свого 20-річчя 23 жовтня Panna mоdel management відсвяткувало свій день народження Fashion показом у ТРЦ “Екватор”. Упродовж двох годин на сцені демонстрували дитячі та дорослі колекції від бутіків Wenice, Дюймовочка, ПараSolo, Марафон, Мілавіца, Sigretto! Провідні моделі Panna світового рівня провели серед присутніх конкурс майстер-клас “QUEEN PANNA Model”! Також у рамках показу розповіли про досягнення агентства та відбувся почесний парад зіркових моделей Panna mоdel management. І звичайно, в кінці під загальний спів “Happy birthday” і серпантиновий дощ Panna mоdel management пригостило всіх святковим тортом! 

“Вітаю свій колектив, моделей, партнерів та всіх, хто брав участь у становленні агентства. Дякую вам за плідну співпрацю, а також всім, хто долучився до нашого свята! Бажаю, щоб разом з PANNA ми ставали успішними та щасливими!” – зазначила у вітанні директор Panna model management Вікторія ДЕМБІЦЬКА.



 
Panna model management – 100% успіху твоєї кар'єри!





На правах реклами