Ми у Facebook
03.11.2016, 16:37

На Кубку України з сумо кращими стали рівнянки [+Фото]

Рівненська жіноча збірна стала першою в командних змаганнях на Кубку України з боротьби сумо, який відбувся 22-23 жовтня у Харкові. Для представників Рівненщини подібний турнір виявилися дебютним, але це не завадило їм продемонструвати вражаючий результат.
Загалом, участь у змаганнях, які стали відбором до Кубку та чемпіонату Європи, взяли близько 250 спортсменів з 15 регіонів країни. Кубок України розіграли в індивідуальному та командному заліках серед чоловіків та жінок.

Команда рівненських сумоїсток стала дебютантом змагань та показала найкращий результат. До її складу увійшли кращі спортсменки області з вільної боротьби та з самбо.

На шляху до перемоги рівненські спортсменки перемогли команди з Чернівців, Полтави та Донецька, а у фіналі - титуловану команду зі столиці.

В особистому заліку у ваговій категорії до 65 кг срібло здобула Катерина Камєнєва з Сарн, бронзу – рівнянка Ірина Залізко. Анна Кінчур з Рокитного стала другою у категорії до 73 кг.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу







Нагадаємо, що нещодавно дзюдоїстка з Рівного Анастасія Турчин завоювала бронзову медаль у вазі до 78 кг на представницькому турнірі серії Grand Slam в Абу-Дабі (ОАЕ). 21-річна призерка є вихованкою спортивного клубу «Олімпійські надії» та навчається у Рівненському державному гуманітарному університеті.

«Поступившись у першій сутичці француженці Маделін Малонге, рівненська спортсменка мобілізувалася і у втішній зустрічі вирвала перемогу у срібного призера юніорського чемпіонату світу-2015 Клари Апотекар зі Словенії. «Бронзовий» поєдинок Анастасія виграла у француженки Сами Камара», - розповіли у прес-службі Національного олімпійського комітету України.

Медаль в Абу-Дабі стала для Анастасії Турчин першою нагородою в її кар'єрі на змаганнях серії Grand Slam.






На правах реклами