Ми у Facebook
04.11.2016, 18:40

«Сімейні перегони» у Костополі пройшли під гаслом «Велика сім’я»

У Костополі відбувся другий етап першого туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Велика сім’я». Саме під таким гаслом стартував сьомий сезон цієї обласної спортивної гри. Перемогу тут святкувала багатодітна сім’я Качкалових.
Гра 2016 – 2017 років не подібна до попередніх, оскільки, своєрідною родзинкою сезону організатори визначили те, що особливу увагу приділятимуть багатодітним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу, дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, влаштованим на виховання та спільне проживання до прийомної сім’ї. Проте учасниками гри у містах та районах області можуть бути усі охочі сім’ї, адже основним завданням залишається залучення до організованої рухової активності якомога більшої кількості жителів краю.

Цьогорічний сезон організовано з партнерами, котрі раніше до проекту не долучалися. Окрім управління у справах молоді та спорту ОДА, управління освіти і науки ОДА, КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та незмінного партнера Відділення НОК України в Рівненській області, бажання підтримати цей сезон гри виявили департамент соціального захисту населення ОДА та служба у справах дітей ОДА.

Першими «ластівками», хто провів відбірні етапи та районний підсумковий з подальшою участю переможця в обласному етапі першого туру, став Костопільський район, який долучив усі категорії учасників і тим самим продемонстрував, що спільними зусиллями, бажанням організовувати і вмінням працювати можна досягти не лише успіхів, а й подарувати масу позитивних емоцій людям.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Гощанщина прийняла Суперфінал гри «Сімейні перегони ОСББ».

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно

Другий етап проведено на базі Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи Костопільської районної ради. За підсумками змагань, перемогу здобула багатодітна сім’я Качкалових з міста Костопіль.

А вже 20 листопада у Сарненському, Здолбунівському районах та Рівному відбудеться обласний етап гри, де зустрінуться найсильніші команди з усіх міст та районів нашої області, аби здобути перемогу та отримати право взяти участь у суперфіналі.





На правах реклами