Ми у Facebook
05.11.2016, 13:30

Сьогодні у Рівному зустріч з волонтерами та поетами

До міста завітають учасники третього Волонтерського Потяга Єднання України “Труханівська Січ”.
Зустріч пройде сьогодні, 5 листопада о 15:00 в приміщенні ОДА (Майдан Просвіти, 2, велика зала засідань).

О 15.30 на Майдані Незалежності обласного центру пройде концерт за участю представників «Потягу Єднання».


НБУ виготовив пам’ятну монету «Небесна сотня на варті» [+Фото]


Учасники третього Волонтерського Потяга Єднання України “Труханівська Січ” - це студенти, волонтери, активісти та військові з Луганської та Донецької областей. Також до ділаогу долучаються місцеві митці та активісти - поети Андрій Пермяков, Антон Рештаненко та музикант і художник Юрій Журавль.


На Рівненщині митцям присуджуватимуть нові премії


Місто Рівне стало фінішною точкою у проведенні акції «Ми різні і тим цікаві один одному», яка була ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної Єдності. Третій Потяг Єднання більше двох тижнів подорожував західними містами країни. На борту Потяга перебувало близько 170 чоловік, з яких 150 - це молодь.

20 жовтня, потяг, у складі 9 вагонів, відбув з Києва за маршрутом: Вінниця, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Коломия, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів, Мукачево, Ужгород(Сянки), Луцьк та Рівне.

Під час подорожування містами Західної України гості з різних міст Сходу відвідали історичні знакові місця зазначених міст та брали участь у концертах, лекціях і різноманітних творчих майстер-класах.





На правах реклами