Ми у Facebook
14.11.2016, 16:02

Рівняни скаржаться на погану розчистку доріг області від снігу

У соціальних мережах рівняни скаржаться на роботу комунальників, які не поспішають розчищати автошляхи від снігу.
Снігопади для дорожників та комунальників виявилися неочікуваними. Саме тому у соціальних мережах люди не обирали слів для того, щоб описати своє невдоволення ситуацією на дорогах. Проте і відзначали ділянки, де все-таки вичистили сніг та можна було зручно проїхати.

Снігопад у Рівному припиниться в понеділок до вечора

Ось які думки нам вдалося зібрати:

Юрій ДЮГ - За підсумками поїздки у Вараш, можу сказати, що дорожні служби на Рівненщині є тільки в Сарненському районі. Ну і на "варшавці".
Там посипані дороги були ще в 7 ранку. Як наслідок - після обіду дорога була майже чистою. Принаймні видно, відчутно асфальт. Але Рівне-Сарни посипали виключно до кордону Сарненського району.
Все решта - жорстокий треш. Траса - фігурне катання, Рівне - катання на лижах в глибокому снігу. І після обіду не те, що нічого не зробили, а стало тільки гірше.
А головне тиждень синоптики попереджали, що сніг буде в неділю. Він і випав в неділю. Тільки комунальники на дорогу не випали... Сніговиків дома ліплять чи що?

Roman Veremchuk Сніг не липне, сніговики не виходять, сам перевіряв... :( А комунальники не там, не вчасно, не у тих кількостях і не з тою технікою. Тут снігоприбиральні комбайни треба, а не прості відвали

Maksym Karpovets Раптом перший сніг опинився цілком реальною перешкодою до місця роботи. відчуваєш себе персонажем якогось постапокаліптичного фільму

Sergey Smilyanets блін, вже який рік поспіль зима прийшла неочікувано для наших комунальних служб....

Сергій Савчук Підтвержую, проїхав у неділю маршрут: Вараш-Маневичі-Ківерці-Рівне-Сарни-Вараш. І блін тільки 2 одиниці техніки бачив. Одна Варшавка не підвела

У Рівному випав перший сніг (ФОТО + ВІДЕО)

Володимир Муляр Не готові вони до зими! Подивіться, що робиться на дорогах, пропоную скликати комісію з керівництвом служби автодоріг!!! Ну чесно - це вже не смішно!!!

Микола Орлов По місту Здолбунів теж складна ситуація, тому як і попереджали дорожники-без потреби не потрібно вирушати в дорогу. Зникне хуртелиця - буде простіше. А водіям початківцям взагалі категорично заборонено відкривати свої гаражі) Не найкращий час.

Ivanna Prystajovych Траса перед Здолбуновом перегороджена, тому кому на Острог їдьте через Квасилів! Маршрутки та автомобілі розвертаються! На фото якщо зблизити то видно! Не розумію лише чому я не бачу ніякої техніки! Автомобіль на об'їзній стоїть в снігу, не може виїхати!





На правах реклами