Ми у Facebook
26.11.2016, 18:30

«Шалене весілля» у рівненському Текстильнику зіграв київський театр

Саме таку назву носить романтична комедія, яку днями презентували у Рівному.
До нашого міста з цікавою виставою завітав київський театр «Нова сцена». Подивитися на це «Шалене весілля» рівняни прийшли у Міський будинок культури «Текстильник». Зал був майже повний.

Рівненські глядачі сміялися, дивувалися та з радістю аплодували на найгарячіших моментах. Актори таки здивували. На початку вистави взагалі було незрозуміло, що відбувається. Але вже згодом стало все ясно.



За сценарієм, головний герой - наречений прокидається в номері для молодят рівно на добу раніше, ніж було б слід, та ще й у ліжку з дівчиною свого друга. У шафера виявляється аж дві коханих дівчини, мати нареченої віддає весільну сукню іншій, а батько – розганяє персонал готелю. Здавалося б, попереду чекає вже не розкішне весілля, а справжнісінька катастрофа. Але не цього разу!
Особливо варто відмітити роль покоївки, яку зіграла актриса Інна Приходько. Сама постать покоївки у виставі була ключовою. В кулуарах навіть чулося, що саме покоївка «витягнула» всю виставу. Але, загалом, всі актори зіграли чудово.
Здається, київські актори залишили приємні враження у рівненських глядачів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ