Ми у Facebook
28.11.2016, 21:05

Благодир відзвітував за рік депутатства

Депутат та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради Юрій Благодир опублікував звіт за рік своєї роботи у головному представницькому органі області.
Депутат опублікував звіт у себе на сайті.

Під час передвиборчої кампанії в кінці минулого року Юрій Благодир разом з громадою визначили питання, які мають бути вирішені впродовж його каденції. Вони були закріплені в соціальних зобов’язаннях, які на себе взяв депутат.

Як видно із звіту, депутат обласної ради розпочав роботу над більшістю взятих зобов’язань і навіть третину з них вже встиг виконати.

В коментарі для нашого видання Юрій Благодир наголосив, що наразі можна говорити тільки про перший етап депутатства, але, тим не менше, за короткий період роботи вже вдалося зрушити з мертвої точки чимало проблем.

«Хотів би наголосити, що робота не зупиняється. Ми тільки підвели невеликий підсумок. Як на мене, незважаючи на всі загальнодержавні та обласні політичні нюанси, нам вдалося зробити багато конкретних та корисних речей. Окремо хотів би виділити роботу по Горбаківській школі – нам вдалося зрушити з мертвої точки об’єкт, який роками був заморожений. Ми не просто вирішили ситуативну проблему, а взялися за реалізацію стратегічного проекту, який несе в собі освітнє та соціальне навантаження», — зауважив депутат.

До теми:

Благодир опублікував депутатський звіт за рік

Юрій Благодир: Добудуємо школу в Горбакові — перспективу матимуть кілька сіл

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ