Ми у Facebook
02.12.2016, 08:39

"Я живу у Вараші і дайте мені спокій!", - мешканці про перейменування міста

Дізнавшись про проведення референдуму щодо перейменування Вараша мешканці почали обурюватися, що тепер вже їм не потрібно безглузде опитування.
Нагадаємо, що міський референдум запланували на 29 січня 2017 року, щоб остаточно вирішити, як жителі обласного центру хочуть називати своє місто - Вараш чи Кузнецовськ.

Жителі Вараша хочуть знову перейменувати місто

«Кузнецовська міська рада вирішила провести міський консультативний референдум щодо обговорення назви міста 29 січня 2017 року з 08-00 до 20-00 у великій залі міської ради, за адресою: майдан Незалежності,1», – йдеться у проекті рішення міської ради.

"Вітаю, варашанці (чи варашисти?)!" - реакція на перейменування Кузнецовська

Коментарі щодо референдуму мешканців Вараша з 34400.net:

Злий
О... передвиборча кампанія почалася... Много шуму, мало толку... Головне народ завести, збудоражити... Ще попів з РПЦ не забудьте запростити, щоб взагалі "скрєпно" все було...

Злий
Відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про державну реєстрацію статутів територіальних громад, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 27 липня 1998р. №1150 - Реєстрація статутів територіальних громад сіл, селищ, міст (крім м. Києва) здійснюється відповідними територіальними управліннями юстиції, статуту територіальної громади м. Києва - Мін"юстом за заявою встановленого зразка. Головне територіальне управління юстиції в місті Рівне. Там статут Кузнецовська не реєстрували. Так що рехверендум - це лише піар акція

живіт
Да коли ви вже знайдете собі заняття???
Запитай мене - я не хочу, щоб мої гроші, як платника податків тратились на нікому не потрібний референдум.
Я живу в чудовому місті ВАРАШІ, і дайте мені спокій!!!!

Алекс
Ви як дiти малi.....безглуздi референдуми кажете.....А ВИТРАЧАТИ КОШТИ на замiну документацii,паспортiв i т.д., пiсля БЕЗГЛУЗДОГО перейменування (ще й морока всiм мiсцевим жителям), то це нормально! РЕФЕРЕНДУМУ БУТИ!!

Masliuk
Та я ж не проти щоб ви проводили той свій референдум.
Я проти щоб ви це робили за мій рахунок.

ккку
анощ ти краще організуй наприклад прибирання міста, вивіз сміття.
в районі заправки олас (біля арки) скоро купа мусору перекриє дорогу. а ти хочеш тринькати гроші на безперспективні референдуми (дивись новини по Горішніх Плавнях).

p.s.: як можна настільки зневажати свою власну історію?????!!!!!!!!!!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами