Ми у Facebook
06.12.2016, 19:30

"Прикро, що імена Святих угодників продають дітям за гроші," - рівняни про платне відвідування резиденції Миколая

Рівняни в соціальних мережах обурюються цінами на відвідування резиденції Святого Миколая.
Нагадаємо, що резиденцію відкрили у ТЦ "Злата Плаза". За відвидини цієї резиденції потрібно платити - скільки коштує візит до Святого Миколая


Лилия Катина-Опанасюк:
Ще за це платить? Новый фокус , я лучше в кино с ребенком схожу.

Руслана Броновицька:
Думаю найкраще спілкування дитини зі Святим Миколаєм відбувається не в його комерціалізованій "резиденції" Уявіть, що відчуває дитина під час написання йому листа сама, чи разом з мамою, коли ще зовсім маленька. Але в ньому дитина повинна не лише подарунки просити, а й написати про найкращий свій вчинок за рік і згадати моменти, за які соромно. А потім чекати, що ж лежатиме під подушкою - подарунок чи різочка. І яке буде щастя, коли дитя загляне зранку під подушку, а там подарунок, значить "я був хорошим!" Уявіть, скільки думок і переживань буде в маленькій голові. Це і буде найкраще спілкування зі Святим Миколаєм. Я вважаю так)

Юлія Яковець:
Цікаво, куди підуть вилучені кошти? Хто нагріє рученята на імені святого? Миколай дарує радість діткам за гроші!!!??? Дожилися... І що це за"віп"?

Alexandra Melnik
:
Мене особисто дещо обурює сама ідея спілкування Святого Миколая з дітками за гроші, доречі немалі (50-100 грн). Якась аналогія не дитяча напрошується... Святий Миколай, до якого пускають тільки заплативши певну суму. Дуже сумно і трохи гидко.

Kateryna Shapoval:
Ппц. Наші без віпу ніяк. Ще слово еліт забули впихнути.. в найгірше що народ піде. Ще й школи класами поведуть.

Богдан Симонов:
все хотять себя прочувствовать випОм.

Pavel Kovalchuk:
За пів години штуку...

Шаблони для написання листів Святому Миколаю


Maria Korobka: Прикро дуже, що імена Святих угодників продають дітям за гроші.Комерсантм х....і.

Олена Роєнко:
Vip? У нас в Рівному??? Ще й щоб зустрітися з св.Миколаєм??? Дааа...Європа "нєрвно курить"😂

Sergius Master:
По одній із легенд, Миколай крав у багатих і роздавав бідним, за що його і стратили (а відтак і обожествили чи як воно там називається). І робив це він за так. А тепер виходе, що і до Миколая за гроші і подарунки ще купи дітям за гроші. А ще Новий Рік на носі...





На правах реклами