Ми у Facebook
07.12.2016, 14:00

У Рівному матір сина-наркомана вирішила врятувати його у ризикований спосіб (+ФОТО)

Коли правоохоронці завітали з обшуком, то їх зустріли без особливої радості.
П’ятого грудня на підставі ухвали Рівненського міського суду рівненські оперативники завітали з обшуком до квартири місцевого жителя. Правоохоронців чоловік, який проживає разом із співмешканкою та матір’ю, зустріли агресивно. Його мама почала викидати з вікна квартири обладнання, за допомогою якого її син виготовляв наркотики. Утім, поліцейські зуміли зупинити жінку та вилучити лабораторне обладнання. Крім того, у помешканні рівнянина знайшли і поліетиленовий пакет із метамфетаміном, паперовий згорток із марихуаною та скляну пляшку із соляною кислотою для виготовлення наркотиків.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, займався “хімічними експерементами” близько півроку — для власного вжитку. Відповідно до висновку освідчення він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Рівненщина: за вбивство товариша - на сім років у в'язницю




За фактом незаконного використання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді штрафу у розмірі до 3400 гривень або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

На Рівненщині юнак став жертвою морозів

Це вже не перша судимість рівнянина, адже у 2014 році він притягався до кримінальної відповідальності за розповсюдження порнографії. Також у минулому перебував на лаві підсудних за крадіжку, утім ця судимість у чоловіка вже погашена.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами