Ми у Facebook
08.12.2016, 18:33

У Рівному визначилися перші учасники чвертьфіналів Кубка мера з футзалу [Фото+Відео]

У суботу, 3 грудня, відбулися перші матчі Кубка міста Рівне з футзалу – Кубка мера. Сенсацій ні в одному з чотирьох поєдинків не сталося. Команди, котрі виступають у першій міській футзальні лізі, впевнено переграли своїх опонентів.
Результати матчів 1/8 фіналу, 3 грудня, субота
19:00 Ребелс – Горинь - 5:2
19:45 Славія – РДГУ - 7:2
20:30 Рівнегаз – Інваспорт - 6:3
21:15 Горизонт – Феміда - 0:4

Як повідомляють у РМФФ, особливо видовищним став матч між лідером першої ліги «Славією» та командою другої ліги РДГУ. Студенти першими відкрили рахунок у грі і практично весь перший тайм утримували перевагу в один м’яч. Справжні дива у рамці воріт творив голкіпер РДГУ, який відбивав, здавалося, «мертві» удари. Але досвідчені суперники, у складі якого виступають такі футболісти, як Сергій Тригубець, Андрій Паршиков, Сергій Щубак і Олег Кучер все ж домоглися свого і «Славія» пішла на перерву у ранзі переможця – 2:1. А у другому таймі студенти взагалі відкрилася і справа взагалі дійшла до розгрому нижчої за рангом команди – 2:7.

БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ СЛАВІЯ - РДГУ







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу

Наступні кубкові матчі відбудуться 10 грудня.

Субота, 1/8 фіналу
19:00 Граніт – Comeback
19:45 Хімік – Рівне-112
20:30 Північ-Центр – Рівнеобленерго
21:15 Квартал – Комфорт-Сервіс



Тим часом, у неділю, 4 грудня, завершилися змагання у другій футзальній лізі міста.

6 тур, 4 грудня, неділя
ВАОТРАНС - РДГУ - 10:8
Інваспорт - Comeback - 6:5
Горбаків - Горинь - 8:5

Команда «Comeback» в останньому турі цілком могла поборотися за перше місце у турнірній таблиці, проте несподівано програла «Інваспорту» і достроково подарувала перемогу в турнірі «Горині» з Кустина. Для останніх поєдинок проти ФК «Горбаків» уже нічого не вирішував, а от перемога дозволила горбаківцям посісти третє підсумкове місце.

Взагалі, відразу три команди в підсумку набрали по дев’ять очок, проте завдяки кращій різниці м’ячів «Comeback» посів друге місце, ФК «Горбаків» - третє, а «Інваспорт» взагалі залишився без медалей.





На правах реклами