Ми у Facebook
09.12.2016, 13:20

Рівнян запрошують на дитячий фестиваль моди і талантів "Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщини"

Закінчились тривалі кастинги для участі у ІV регіональному фестивалі моди та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2016".
Імена уже відомі! 7 грудня 2016 відбулась презентація талановитих та харизматичних - фіналістів ІV регіонального фестивалю моди та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2016". Вони ще маленькі, а вже готові працювати та завойовувати цілий світ, позувати перед камерами та демонструвати на великій сцені свої таланти. А найголовніше, що всі вони пам'ятають: кожен з них - особливий!


У кастингу взяли участь близько 60 дітей, а до складу фіналістів увійшли 18 діток. Радує те, що в цьому році є дітки не тільки з обласного центру, але й з м. Дубно, які відповідно і будуть представляти свій регіон на фестивалі. Та всі разом вони будуть змагатися за звання "Міні-міс та "Міні-містер Рівненщини-2016". Крім того, переможці регіонального фестивалю будуть представляти нашу область на національному фестивалі моди та таланту "Міні-міс та Міні-містер України-2016". Фестиваль уже традиційно відбудеться у ТРЦ «Екватор» 25 грудня 2016 року. Всі фіналісти будуть відзначенні та отримають дипломи, стрічки, корони і кубки. Також фото учасників будуть розміщенні на порталі ОГО, і в форматі інтернет-голосування вони будуть боротись за титул Міні Міс& Міні Містер ОГО Рівненщини 2016.



На разі вже розпочалась активна та цікава підготовка до фестивалю. Організатори та партнери підготували різноманітну, розважальну та корисну програму для дітей.



Уже відбулись спеціальні фотосесії на території ТРЦ «Екватор» де вони як професійні моделі рекламували одяг від дитячого магазину «Дюймовочка» та у фірмових футболках фестивалю для буклету. Також дякуючи керівництву "Мультіпарку" діти покатались на роликах та каруселях. І це ще не все! На них чекає басейн у центрі краси та здоров'я «Аква-Рай", дитячий фітнес у «ЕГО», перегляд мультиків у кінотеатрі «ЕРА» та професійне катання на конях у Мисливсько-спортивному клубі «Сокіл»! Також з ними працюють хореограф та викладач дефіле, з якими вони готуються до виступу на сцені!





- Ми вдячні нашим партнерам, які допомагають нашим дітям гарно провести час та отримати позитивні емоції, адже дітям це дуже необхідно. Ми намагаємось щоб дітки які беруть участь у фестивалі отримали максимум уваги та залишили приємні спогади, - розповідає керівник фестивалю, директор Panna model management Вікторія Дембіцька.

Про перебіг фестивалю читайте впродовж грудня на порталі ОГО.

Отож, знайомтесь - Фіналістами ІV регіонального фестивалю моди та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2016" стали















На правах реклами