Ми у Facebook
09.12.2016, 13:21

Рівненські митники впіймали білоруса-контрабандиста з грошима (+ФОТО)

Чоловік намагався приховати свій цінний багаж.
Працівники Рівненської митниці ДФС на митному посту «Городище» завадили нелегальному провезенню на територію України старовинних банкнот. Житель Білорусії прихопив з собою до України старовинні паперові гроші, які обережно сховав у бардачку автомобіля, сподіваючись, що митники туди не зазирнуть. Але все сталося зовсім не так.

Рівненські митники зупинили підозріле авто з Молдови



За словами заступника начальника Управління протидії митним правопорушенням В'ячеслава Михалюка, білорус для перетину кордону обрав смугу спрощеного руху, і заявив, що декларувати йому нічого. Під час перевірки транспортного засобу, за кермом якого перебував 45-річний чоловік, працівники митниці вирішили більш ретельно оглянути автомобіль. Таємна схованка знайшлася між аркушів інструкції до автомобіля, що лежала у бардачку: старовинні паперові гроші Радянського Союзу та Польщі білорус намагався непомітно сховати між сторінок книги.

У Рівному чоловік впав у кому, бо перебігав дорогу (+ФОТО)




Працівники митниці гроші конфіскували, експертиза має встановити їх цінність. Після висновку експерта справу передадуть до суду. Відносно порушника склали протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, а до Управління Служби безпеки України в Рівненській області направили повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого статтею 201 Кримінального кодексу України.

Про це повідомила прес-служба Рівненської митниці ДФС.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами