Ми у Facebook
13.12.2016, 12:27

Директора рівненського аеропорту звинувачують у розтраті коштів

У роботі рівненського аеропорту знайшли низку порушень.
В понеділок 12 грудня, під час засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності Рівненської обласної ради начальник Державної фінансової інспекції у Рівненській області Анатолій Карп’юк заявив, що фінінспектори перевірили рівненський аеропорт, який належить обласній раді, і знайшли порушень на 1,1 мільйона гривень, - повідомляє Рівне вечірнє.

Рівненський аеропорт: сьогодні і колись (+ФОТО)

Як повідомив пан Карп’юк, аеропорт зменшував ціни для авіакомпаній на обслуговування літаків, списував заборгованість комерційним структурам, які орендували приміщення аеропорту, а також занижував вартість оренди, вказуючи, що орендує фірма для “наукової діяльності”, а насправді ж у приміщенні ремонтували авто.

“Директор аеропорта профукав 300 тисяч гривень, бо заклад сплатив за комунальні послуги інших структур, які працюють на території аеропорту”, — зазначив Карп’юк.

Рівненський аеропорт готує рейси до Польщі

Державна фінансова інспекція рекомендує обласній раді за результатами перевірки звільнити директора аеропорту Ігоря Насинюка та його головного бухгалтера Зінаїду Кричильську.





На правах реклами