Ми у Facebook
14.12.2016, 11:09

Олексій Муляренко одним із перших публічно прозвітував про рік діяльності у Рівнераді [+Фото]

Депутат Рівненської міської ради від партії БПП “Солідарність”, голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко 9 грудня зустрівся з виборцями округу № 27 міста Рівне аби публічно прозвітувати про свою депутатську діяльність протягом листопада 2015 – грудня 2016 року.
Незважаючи на те, що зустріч відбувалася у п’ятницю ввечері більше сотні людей зібралося аби поспілкуватися зі своїм депутатом.

Протягом звітного періоду Олексій Муляренко не пропустив жодного засідання сесій міськради, без поважних на те причин.

За словами Олексія Муляренка його депутатську діяльність можна розділити на два напрямки – загальноміські ініціативи та робота на окрузі. Серед загальноміських ініціатив можна виділити відродження мотоциклетного спорту (спідвею) в Рівному, адже саме під його головуванням працювала робоча комісія результатом діяльності якої стало напрацювання Програми розвитку мотоциклетного спорту (спідвею) на 2016-2020 роки і створення відповідного комунального підприємства. За ініціативи Олексія Муляренка рівненських учасників АТО та родини Героїв “Небесної сотні” звільнили від податку на нерухомість. Це рішення міської ради приймалося для додаткових гарантій їх соціального захисту. Як Секретар міськради брав участь у розробці інвестиційної програми ТзОВ “Рівнетеплоенерго”, завдяки якій продовжилася програма встановлення теплових лічильників в багатоквартирних будинках Рівного.

Муляренко Олексій Віталійович - ДОСЬЄ

Розуміючи важливість та актуальність для кожного рівнянина питання економії коштів за рахунок впровадження новітніх енергоощадних технологій виступив організатором у Рівному Міжнародної виставки енергоощадних технологій “С.Е.Т - Сучасність.Енергозбереження.Технології”.

А у листопаді цього року став одним із ініціаторів проведення Міжнародного бізнес-форуму “Велике Рівне.Інвест-потенціал”. Не залишається депутат осторонь проблем освітян. Цьогоріч, в 11-й школі міста Рівне за ініціативи Олексія Муляренка було замінено вікна на суму понад 500 тисяч гривень, а до кінця року у початковій школі буде встановлено комп’ютерний клас з 11 ноутбуків.

Важливою для Олексія Муляренка є безпосередня робота на окрузі. Саме тому, реагуючи на звернення мешканців посприяв в проведенні поточного ремонту прибудинкової території по вул.Київська,32 та у проведенні поточного ремонту проїзду до будинку по вулиці Київська,77. Проведено капітальний ремонт ліфтів в будинках по вулиці Київська, 42 та Київська,79, в цьому ж будинку виконані роботи з експертного обстеження ліфта та виготовлено проект на капітальний ремонт інших ліфтів. Сприяв депутат і у виконанні робіт з експертного обстеження ліфтів під’їздів №1,2,3,4 та виготовленні проекту на капітальній ремонт ліфтів в будинку по вулиці Київська,30.

Одним із основних обов’язків у діяльності депутата міськради є безпосередня робота з людьми. Громадська приймальня Олексія Муляренка в постійному режимі надає безкоштовну юридичну допомогу мешканцям округу. Щоденно, окрім вихідних ведеться прийом громадян за адресою: м.Рівне, вул. Д.Галицького, 19 оф.106.

“Основною метою моєї зустрічі з мешканцями округу окрім звітування, стала можливість активного і живого спілкування з людьми, обговорення тих проблем і питань, які їх турбують. Я твердо переконаний, що робота депутата, це не лише голосування у сесійній залі, а й вирішення конкретних проблем громади на місцях”, - зазначив Олексій Муляренко.
Присутні на зустрічі мешканці округу після звіту депутата взяли активну участь у його обговоренні та мали можливість задати питання безпосередньо Олексію Муляренку і отримати на них відповіді.

На завершення зустрічі люди в хорошому настрої дякували депутатові міськради за те, що зустрівся з ними, зазначивши, що чи не вперше міський обранець публічно звітує перед ними.

З детальним звітом депутата Рівнеради від партії БПП “Солідарність” Олексія Муляренко можна ознайомитися на сайті Рівненської міської ради.














На правах реклами