Ми у Facebook
14.12.2016, 19:00

Представник Рівненщини став третім на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики

В Ейлаті (Ізраїль) завершився Чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юніорів та молоді. Здолбунівчанин Роман Василевський (молодь до 23-х, 105 кг) став бронзовим призером у сумі 373 кг.
Тренує учня комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради заслужений тренер України Володимир Гордійчук.

Як розповіли у Федерації важкої атлетики України, змагання у близькосхідній країні відбулися з 4 по 11 грудня. Вперше за останні роки українська важкоатлетична збірна була представлена у двох повних складах команд - 29 спортсменів. Загалом українські юніори та молодь завоювали на турнірі 45 медалей, 19 з яких найвищого гатунку.

За підсумками континентальної першості жіноча та чоловіча юніорські збірні стали кращими в Європі. Жіноча команда виборола 14 медалей, з яких 6 золотих, 2 срібних та 6 бронзових. Чоловіча команда виборола 10 медалей, з яких 6 золотих, 1 срібна та 3 бронзових.

За таблицею Сінклера українська важкоатлетка Ірина Деха стала кращою спортсменкою турніру серед жінок-юніорів, а Володимир Гоза посів другу сходинку серед найсильніших юніорів-чоловіків.

Щодо команди молоді до 23 років, то українська жіноча збірна (молодь до 23 років) посіла друге місце серед 22 країн континенту із 11 медалями (7 золотих, 1 срібна, 3 бронзових). Чоловіча збірна серед молоді до 23 років увійшла до 10-ки найсильніших в Європі на 7-му місці серед 27 країн із 10 медалями (4 срібних та 6 бронзових).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Рівненчанки здобули «рекордне» золото на Чемпіонаті України в важкої атлетики

Нагадаємо, що раніше спортсмени Рівненської області Марія Тимощук та Аліна Кірічук виграли золоту та срібну медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. Змагання проходили у Польщі у місті Нови-Томишль серед серед юнаків та дівчат до 17 років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ