Ми у Facebook
16.12.2016, 08:00

Рівненщина: підліток ледь не потруїв інших, щоб помститися

І тепер нестиме за це відповідальність.
Нещодавно, 14 грудня, чотирьох школярів із села Поліське Березнівського району із підозрою на отруєння госпіталізували у дитяче відділення центральної районної лікарні. Їм стало погано після того як одинадцятикласник розпилив у класі газові балончики.

Як встановили поліцейські, 16-річний підліток посварився із учнем із паралельного класу й заради помсти приніс у школу два газових балончики: «Терен-М» та «Перцевий». Мститися він вирішив в кабінеті, де розпилив газові балончики у присутності трьох учнів четвертого класу та семикласника. Чотирьох малолітніх школярів лікарі швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. Життю дітей нічого не загрожує, після надання допомоги їх виписали з лікарні.

За фактом дрібного хуліганства за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення поліцейські склали на 16-річного підлітка адмінпротокол.

Тепер меснику загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Міністр внутрішніх справ України похвалив рівненських патрульних

Хлопець із благополучної сім’ї. Як зазначають вчителі, школяр навчається посередньо. Вчителі говорять, що він спокійний та врівноважений учень.

На Рівненщині обкрадають трансформатори

Наразі поліцейські проводять перевірку та з’ясовують усі обставини придбання газових балончиків, які, як стверджує одинадцятикласник, він купив в одному з магазинів райцентру. Слід зауважити, що «Терен М» продається лише працівникам правоохоронних органів на підставі наданих ними документів.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами