Ми у Facebook
16.12.2016, 16:33

На Дубенщині урочисто відзначили досягнення району в розвитку спорту [+Фото]

Нещодавно на Рівненщині були підбиті підсумки організації фізкультурно-оздоровчих заходів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. За їх результатами Управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Дубенського міськвиконкому посіло третє місце.
І такої нагоди в Дубенську загальноосвітню школу №6, завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх Рівненської обласної ради», де урочисто відзначили призерів.

Багато чемпіонів України і світу, переможців змагань найвищого рівня і навіть учасники Олімпійських ігор є вихідцями з Дубенщини. Така кількість видатних спортсменів завжди була приводом для місцевих жителів долучатися до активного дозвілля свого міста, що дозволяло стабільно підтримувати реноме одного з найспортивніших регіонів області.

В присутності школярів і педагогічного складу нагороди приймали начальник відділу сім`ї, молоді та спорту управління освіти Дубенського міськвиконкому Ольга Кобилянська та головний спеціаліст відділу сім`ї, молоді та спорту управління освіти Дубенського міськвиконкому Богдан Кучмей.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У веслуванні на каное-двійках дубенчанин Міщук виграв бронзу Олімпіади в Ріо

У Києві урочисто зустріли бронзового медаліста ХХХІ Олімпіади дубенчанина Міщука

Однак захід не обмежився самим лише нагородженням, а продовжився в форматі фестивалю здорового способу життя, в якому команди сформовані з місцевих школярів боролися за перемогу в спортивних конкурсах. На кожному з чотирьох етапів не було фаворитів, бо всі команди рухалися дуже рівно і складно було відзначити тих, хто ж зрештою здійметься на найвище місце п’єдесталу. Але виборовши перемогу в останньому конкурсі «Флорбол», з мінімальною перевагою в загальному підсумку перемогла команда «Емемдемс» (M&M's). Друге і третє місце дісталося «Смайликам» і «Живчикам».

В індивідуальних конкурсах, де за нагороди боролися лише по два учасника з кожної команди, найкращими стали: Мандина Андрій – в конкурсі з обручем; Федічева Аліна – у вправі зі скакалкою; Тубиш Валентин – найкраще впорався з жонглюванням футбольним м’ячем, а Лічний Богдан – не мав рівних у влучності накидання кілець на конуси.
Завершився захід врученням призів від організаторів та Відділення НОК України в Рівненській області.














На правах реклами