Ми у Facebook
18.12.2016, 11:09

Рівненщина: жінка “з-за кордону” видурила у пенсіонерки гроші

Літня жінка була сама, коли задзвонив телефон.
У слухавці мобільного 60-річна кореччанка почула плаксивий голос начебто онука, який казав, що потрапив у біду. Потім невідомий жіночий голос повідомив, що вона іноземна слідча й онук наїхав автомобілем на дитину. Однак усі питання можна за 12 тисяч гривень. При цьому слідча застерігала, щоб жінка не клала слухавку, постійно була на зв’язку і ні з ким не розмовляла, адже вона може бути викрита і тоді онук точно потрапить за ґрати.

В Рівному чоловік розгулював зі злитком золота

Спантеличена бабуся повідомила «поліцейській», що має лише невелику частину грошей. Та підказала позичити, тож пенсіонерка побігла до сусідів і позичила ще грошей. Загалом потерпіла перерахувала на вказаний псевдополіцейською банківський рахунок майже вісім тисяч гривень.

На Рівненщині обкрадають трансформатори

Пенсіонерка зараз вже не може пояснити, як це трапилося, адже поруч мала ще один мобільний телефон і не здогадалась зателефонувати чи до сина у Київ, чи до доньки в іншу країну, де та дійсно мешкає, чи у поліцію.

Лише наступного дня жінка зуміла зателефонувати до дочки, адже вона була поза зоною досяжності.

Правоохоронці у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб шахраїв.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами