Ми у Facebook
21.12.2016, 17:30

На Рівненщині відбувся останній цьогорічний захід «Ти зможеш, якщо зміг я!» [+Фото]

У Тучині, Гощанського району, пройшов фінальний у 2016 році фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!» для Рівненської області. Нагадаємо, що участь в ньому беруть діти-вихованці спеціальних навчальних закладів.
Зі всього різноманіття фізкультурно-оздоровчих подій, які відбуваються на Рівненщині, особлива увага завжди приділялася заходу «Ти зможеш, якщо зміг я!». Адже задіяні в ньому діти-вихованці спеціальних навчальних закладів.

Для деяких з них початок зими асоціюється з вже традиційними спортивними естафетами і конкурсами, котрі для дітей проводять працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області.

В селі Тучин знаходиться спеціальна школа-інтернат, учні якої завжди особливу увагу приділяли фізичній культурі і активному дозвіллю. Як наслідок, майже щороку вони визначають кращих з-поміж себе спортсменів, котрі потім утворюють команди і борються за нагороди в спортивних конкурсах.

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» протягом листопада та грудня залучили сотні учнів спеціальних навчальних закладів до рухової активності. Але саме в Тучині вже звичні естафети набули нового масштабу, бо діти дуже довго готувалися до них, відпрацьовували роботу в командах і будували стратегію на кожну дистанцію. Найкраще зуміли впоратися з завданнями «Українці», команда «Оба-на» їм трішки поступилася і стала другою, а юні «Стріли» зуміли «влучити» на третє місце п’єдесталу. Всі вони були відзначені цінними нагородами і сувенірами.

Окрім цього судді з-поміж майже півсотні малюнків на спортивну тематику вибрали три найкращих, авторів яких нагородили призами. Абросімов Станіслав, Степанчук Валентина та Козир Ганна тепер знають, що спортивні відзнаки можна отримувати й за творчі досягнення.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У веслуванні на каное-двійках дубенчанин Міщук виграв бронзу Олімпіади в Ріо

У Києві урочисто зустріли бронзового медаліста ХХХІ Олімпіади дубенчанина Міщука











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ