Ми у Facebook
21.12.2016, 12:25

Рівнянка розповіла про нахабство у одному з кафе

У соціальних мережах рівняни продовжують розповідати неприємні ситуації про обслуговування у рівненських кафе та ресторанах.

Чергова історія з соціальної мережі "ВИЛКА-книга скарг та пропозицій" розповідає про те, як можна у кафе міста чекати каву півгодини і почути хамовите ставлення до себе.

Секрети рівненського обслуговування - у бонус бруднющі липкі прибори

Прогулювались з хлопцем і жінкою його брата + маленький синочок, ввечері біля ялинки, вирішили попити кави, пішли в "Прем'єр" в "Базікало", зайшла запитала дівчат чи є вільне місце для 3 людей +дитинка, вони на мене дивно глянули, посміялися...І нарешті відповіли що є. Оооооо клас думаю, заходимо. Присіли нам принесли меню, ми швидко вибрали 2 какао і 1 чорна кава американо, замововляємо...Дівчина нас не зрозуміла що таке чорна кава американо...Ну таке з ким не буває, не дочула...Взяла замовлення і тут почалось....Чекаємо...Чекаємо... Я вже не витримую кличу її, вона мало того що не чує, так взагалі не бачить нас, тому що в неї "дуже важливі справи були" хлопці знайомі там прийшли і треба все обговорити сфоткати селфі в своє яблуко і саме що здивувало... Споювали безхатька, ще щось підлили і знімали це все на відео...!!! Я просто була в шоці???!!!.... Не витримую і кажу: Дівчино можна нам замовлення?! ... Нарешті наше замовлення 2 какао і 2 кави, а замовляли 1, ми перепросили і кажемо, що замовляли 1, так ми ще й винні були і почули багато грубіянства...
30 хвилин...чекали замовлення... Крім нас ще були люди, розумію, всі хочуть каву, бариста "типу там дуже робить" а не тут то було... Там всі "дуже відео" на яблука знімають.
Ми не хотіли вже ображати цей заклад, чемно розрахувались і пішли.
Вибачте, але я вважаю, що це переходить всі міри!!!
Діти 15 років, яки не розуміють як себе поводити, і взагалі як працювати...ще й мають нахабства знущатись над людиною!
Аговвввввв!!!! Ви що там геть уже всі!!!???....
Власник закладу будь ласка проведіть для персоналу "виховну годину"!!!



ФОТО - рівнянці подали салат зі... слимаком





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ