Ми у Facebook
21.12.2016, 13:24

Монах-ясновидець: Благодатний образ Богородиці я віднесу білій жінці, що оновить Україну

Отець Лазар з Вінниччини, духовний син ієромонаха Серафима, ще у 2013 році виголосив пророцтво, в якому передбачив криваве падіння режиму Януковича. За два роки монах віщував світанок над Україною, поступове припинення війни та надію на мир і злагоду.
Незадовго до Різдвяних свят отець Лазар повідав, чого українцям чекати в новому 2017 році.

- Отче, чи можуть українці сподіватися на краще наступного року?

- Отець наш Небесний сподобляє мене видіннями, з яких я бачу майбутнє України та нашого народу. Часто бувають ці видіння скорботними: я бачу злигодні народу, кривду, завдану простим людям, плач матерів за синами. Але зараз вони радісні, бо над українцями Господнє благословення і заступництво Богоматері. Досить вже наш народ настраждався, і важкою працею виборов він свою правду і добро.

- За правду зараз воюють на Сході наші батьки, сини та чоловіки. Чи дочекаємося їх додому в новому році?


- Війна в Україні, що виникла з підступів лукавого, нарешті скінчиться. Я бачу, що Воскресіння Господнє року 2018-го ми зустрінемо у мирній країні і розговіємося разом з нашими братами в українському Донецьку та Криму. Це не буде легко, і не одному українцеві доведеться покласти своє життя, але диявола буде подолано, і його слуги – ворожі солдати, найманці та бандити – повернуться туди, звідки прийшли. Після того багато наших воїнів повернуться додому, щоб стати до мирної праці, але чимало стоятимуть на варті миру.

- Чи є якийсь натяк, що може допомогти нам у боротьбі за правду?

- Свідчу: мир та злагоду Україні принесе лише жінка-мати, що має велике серце і відчуває біди рідного краю. У видіннях я бачу схід сонця над Україною, а над тим світанком - жінку в білому сяйві. Та бачу й іншу жінку, що від лукавого – у чоловічому одязі, чоловічій подобі, з брехливими словами. Та вона не замінить народу матір, не зможе дати нічого доброго і піде в небуття. Українці вже не раз виявляли свою мудрість, і їх не одурити.

- Ваші слова сповнені світла та віри в Україну. Що дає вам сили сподіватися?

- Сила – у вірі та молитвах. Господь благословив нашу обитель на молитовний подвиг. Протягом усього минулого року братія молилася за Україну, за її воїнів та мир перед іконами Богородиці Одигітрії. Зараз ми відчуваємо благодатність цих намолених образів. Тепер за велінням Божим ми маємо передати ікони білій жінці, яка подолала ворожі підступи та вийшла з темряви до світла. Благодатні образи дадуть їй духовну силу для боротьби зі злом, для воскресіння України.

- Що робити українцям, окрім молитов, щоб наблизити світанок?

- Я повсякчас кажу: у мирян і монахів є один шлях – віра та труд. Правильний вибір – це теж важка праця, бо легко обрати брехню та лінощі, але важко йти шляхом правди, важко бачити світанок у темряві ночі. Тож слід щоденно пильнувати, чи не зійшов ти зі світлого шляху, чи прагнеш мудрості та правди. І лише тоді у спільному труді ми побачимо нову Україну.






На правах реклами