Ми у Facebook
22.12.2016, 13:28

За титул «Міс українського волейболу» від Рівного побореться Марія Лозінська

Центральна блокуюча Марія Лозінська стала «Міс «Регіна» та шостою фіналісткою всеукраїнського конкурсу волейбольної краси. Переможниця набрала рекордну кількість очок у клубному конкурсі, в якому взяли участь представниці рівненської команди Суперліги «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ».
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу, 20-річна волейболістка рівненської команди цілком могла брати участь в конкурсі краси у «Білозгарі», адже народилася вона на Вінниччині, а саме і містечку із звучною назвою Ямпіль. Саме там і почала займатися в місцевій ДЮСШ у Віктора Григоровича Гончарука. Звичайна історія – у волейбол її привела … старша сестра Вікторія, яка займалася цим видом спорту. Якось не було з ким залишити маленьку Машу вдома – і так дівчинка дізналася, що таке волейбол. У віці десяти років. «На волейбол я проміняла все – і навчання, і танці, якими до цього займалася», - зізнається лауреат волейбольного конкурсу.

Близько п’яти років Маша вчилася азам волейболу та грала за рідну команду на всеукраїнських змаганнях. Згодом потрапила у Білу Церкву, але там не затрималася. А ось поїхавши в Рівне на оглядини, залишилася в «Регіні» всерйоз та надовго. Вже шостий сезон Марія в команді Валерія Пархоменка. Поступила в Міжнародний гуманітарний-економічний університет, де вчиться на четвертому курсі факультету фізвиховання.

«Я майже весь час присвячую волейболу, знаходжусь далеко від моєї родини, пропускаючи важливі моменти з її життя. Але такі жертви, сподіваюсь, не дарма. У мене великі цілі у волейболі», - зазначила Марія Лозінська.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Нагадаємо, Марія здобула звитягу з рекордним для конкурсу показником, а саме 294 очки. Достойну конкуренцію склала їй Тетяна Вікторчук – 247 балів.

Таким чином, є вже шістка фіналістів. Крім Марії Лозінської, це Аліна Степанчук («Хімік»), Олена Козиряцька («Орбіта»), Людмила Ляпка («Сєвєродончанка»), Олена Тофан («Галичанка»), Юлія Козачковська («Білозгар»).

Конкурс «Міс волейбольна Україна-2016» продовжується на сторінці Федерації волейболу України.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ