Ми у Facebook
24.12.2016, 10:30

До уваги рівнян: замість “голови” та “хвоста” тепер буде схід та захід (+ФОТО)

Фото зі сторінки Alexandr Krasnoshtan у ФБ.

На залізничному вокзалі у Києві прибуття потягів оголошують по-новому.
На залізничному вокзалі Київ — Пасажирський змінили принцип оголошення про прибуття потягів. Раніше під час оголошення про поїзди, нумерацію потягів подавали у форматі “з голови поїзда” та з “хвоста поїзда”. Через що виникала плутанина, адже не всі пасажири точно знали, де у потяга хвіст та голова. Особливо ті, хто не часто подорожує. Тепер на вокзалі Київ-Пасажирський нумерація вагонів починається “зі сходу” чи “із заходу”.

Чи можна заплатити банківською карткою у залізничних касах Рівного

Про це у мережі Фейсбук написав Олександр Красноштан — заступник начальника департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ «Укрзалізниця» . За його словами, при виході на платформи уже зробили відповідні позначення.На його переконання, такі нововведення зробить зручнішим користування залізничним транспортом.

Фото зі сторінки Alexandr Krasnoshtan у ФБ.
Фото зі сторінки Alexandr Krasnoshtan у ФБ.


Рівнянам варто знати: в Україні змінився рух потягів

Що ж до Рівного, то як повідомив ОГО начальник вокзалу станції “Рівне” ПАТ “Українська залізниця”, регіональна філія "Львівська залізниця" Олександр Мулявка, прибуття вагонів оголошують на станції як завжди й нічого не змінилося. При чому, поки що не відомо чи будуть якісь зміни.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами