Ми у Facebook
29.12.2016, 12:00

Підсумки року - 2016: 20 років успіху “ФітоБіоли”

Неймовірно комунікабельна людина з активною життєвою позицією, волонтерка, валеолог-реабілітолог, заcновник оздоровчо-консультаційного центру “ФітоБіола”. І це все про одну, на перший погляд, слабку та водночас надзвичайно сильну жінку Оксану ДАНИЛОВУ.
Підсумовуючи рік, що минає, пані Оксана згадала про те, з чого все починалося та якими стали перші (і точно не останні!) 20 років успіху “ФітоБіоли”.

– Пані Оксано, розкажіть, з чого все починалося? Як вирішили зайнятися реабілітацією і як наслідок – створити центр “ФітоБіола”?

– Як я прийшла в професію, яка стала невід'ємною частиною мого життя? Напевно, так як і багато інших людей – цілком випадково. 25 років тому у мене були проблеми зі здоров'ям, я перенесла операцію, і лікарі стверджували, що на мою реабілітацію піде багато часу. Але я не могла собі дозволити хворіти, бо вдома були маленькі діти й потрібно було шукати шляхи швидкого одужання, щоб швидко повернутися до повноцінного життя. Так все і почалося, потім це переросло в захоплення. Я збирала інформацію, постійно вчилася, а потім дозріла і до створення центру “ФітоБіола”.

Програма "Моя робота": оздоровчо-консультаційний центр “Фіто Біола” у Рівному

– На чому нині ви робите акцент у роботі центрів “ФітоБіола”?
– Ми зробили ставку на українського виробника, і це не випадково. Адже, досліджуючи історію фітотерапії, я зрозуміла, що ми найбагатша країна у цій сфері. Історія лікування травами сягає глибини віків, а особливий розвиток припадає на період козацтва – 16-17 століття. Першими козацькими військовими медиками були саме народні цілителі, а перші госпіталі засновувалися при монастирях. І саме ця суміш козацької, народної та монастирської лікувальної практики і винесла фітотерапію на теренах України на надзвичайно високий рівень. Чимало цих знань збережені та дійшли до нашого часу. Тепер наше завдання – примножити ці знання завдяки новітнім технологіям. Я вірю, що Україна в цьому напрямку повинна по праву займати передове місце в Європі та світі.

– Знаю, що у вас надзвичайно приваблива цінова політика. Як у період тотального подорожчання вдається тримати доступні ціни?
– Завдяки тому, що у нас заключені прямі договори з виробниками і ми маємо прямі поставки з заводів, це дає нам можливість пропонувати клієнтам одні з найнижчих цін. Попри складну ситуацію в країні, постійні стрибки цін, ми продовжуємо працювати і бути доступними для кожного, хто обирає “ФітоБіолу”.

– 2016 рік для вас особливий, адже цьогоріч ви відзначили 20-річчя створення центру. Яким є ваш основний принцип роботи, який ви сформували за цей період?
– Дійсно, у листопаді цього року ми відсвяткували 20-річчя створення нашого центру. Можу сказати, що за цей час чимало змінилося у нашій роботі, але основні принципи залишилися сталими. Ми завжди працювали і працюємо на результат. А головна подяка для нас – це здоров'я наших клієнтів. Ніщо мене не тішить так, як їх щасливі посмішки, блиск в очах та відмінне самопочуття. Наші клієнти – це наші друзі і приємно, що згодом вони рекомендують нас своїм знайомим та рідним і повертаються в центр не за ліками, а просто, щоб розповісти, що у них все добре.

ФітоБіола, регіональне представництво у м. Рівному
м. Рівне, просп. Миру, 7а (будинок Профспілок), оф. 9; м. Рівне, Соломії Крушельницької, 77
(097) 64-50-249, (0362) 26-07-04







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра