Ми у Facebook
05.01.2017, 19:37

У Рівному рятувальники облаштували пункти обігріву (+ФОТО, ВІДЕО)

А все тому, що до міста повинні прийти великі холоди.
Сьогодні, 5 січня, працівники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області облаштували три мобільні пункти обігріву у найбільш людних місцях Рівного. Ці пункти облаштували із дотриманням всіх вимог правил пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм, вони у достатній кількості забезпечені електричними засобами обігріву, медичними аптечками, теплими речами та вогнегасниками.
У пунктах обігріву організували цілодобове чергування особового складу рятувальників та психологів ДСНС, які здійснюють прийом громадян, що потерпають від холоду. Відвідувачі можуть посмакувати гарячі напої з печивом.





До речі, за час двогодинного рейду по допомогу до рятувальників звернулися майже 30 громадян.




Один із трьох пункті розміщений в Рівному на майдані Незалежності поруч з кінопалацом «Україна», два інших пункти розміщені в автобусах Держслужби з НС і можуть під`їхати у місця найбільшого скупчення людей для обігріву та надання необхідної допомоги.

На Рівненщину прийде арктичний холод




“Доки син підростає, я рятуватиму людей за нас двох” - про рівненських рятувальників зняли відео

У тому як працюють такі пункти, могли пересвідчитися журналісти.



Зараз на території Рівненської області працює 68 стаціонарних пунктів обігріву, які здебільшого розміщені в медичних та соціальних закладах.

Про це повідомили з головного управління ДСНС України у Рівненській області.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами