Ми у Facebook
08.01.2017, 12:00

Підсумки року - 2016: Забудовник року у Рівному - "DBN"

Нині рівняни й ті, хто мріють придбати житло в обласному центрі, стикаються з тим, що існує надзвичайно широкий вибір забудовників і ще більше можливостей обрати житловий комплекс, в якому хотілося б жити.
Водночас варто знати, що до цього питання потрібно приходити надзвичайно обдумано, враховувати всі нюанси та слідкувати за реальними справами. Адже, обираючи квартиру, ви обираєте майбутнє. Чому так? Бо у новій квартирі почнеться не тільки новий етап вашого життя, а й саме це стане наступним кроком до вашого успіху!

Саме тому пам’ятайте: купуючи житло, ви повинні приймати зважене рішення щодо того, якому забудовнику довірити свої кошти та хто з них зможе реалізувати найкомфортніші умови вашого проживання. Це проявляється на кожному етапі: від першої зустрічі у центрі продажу і до омріяного дня, коли ви в'їжджаєте вже в готову новеньку квартиру.

Екскурсія Центром продажів забудовника DBN у Рівному

У Рівному вже три роки поспіль працює забудовник "DBN", який з перших днів своєї роботи у Рівному "сколихнув" ринок первинної нерухомості нереальними для інших забудовників цінами на житло. Звісно, це сприяло тому, що чимало інших забудовників намагалися знайти "прогалини" у роботі та зводили наклепи на "DBN". Проте інформаційні атаки не вдалися, адже щасливі власники квартир підтверджували, що можливість мати власну квартиру у Рівному за доступною ціною – це не мрія, а реальність.

Беззаперечною перевагою забудовника DBN є ще те, що тут вам запропонують різні підходи до цін на квадратні метри. Про що йде мова? Менше 9 тисяч за квадратний метр – це та ціна, яку пропонує своїм клієнтам DBN у житловому комплексі “Шоколад”. Якщо ж ви маєте бажання жити в місті, але водночас відчувати себе практично як у заміському поселенні, а вікна щоб виходили на річку, тоді житловий комплекс “Ріверсайд” – це те, що підходить саме вам!

Рівненський забудовник DBN: “Ми стали ще ближчими!”

Ще один унікальний житловий комплекс від "DBN" – це  "ERSTE Haus", в якому поєднані доступні ціни, вдале місце розташування та використання сучасних технологій. Четвертий інноваційний проект від забудовника "DBN" – це житловий комплекс "Флагман", який є втіленням найсміливіших мрій, результатом багаторічної праці команди провідних інженерів, проектантів, будівельників, менеджерів і маркетологів.

Тим самим забудовник "DBN" доводить, що будує для людей. І саме тому при демократичній ціновій політиці анітрохи не поступається в якості своїм конкурентам. Головний принцип забудовника полягає у тому, що інтереси майбутніх мешканців стоять на першому місці. А якість житла підтверджується тим, що вся діяльність компанії сертифікована, а це означає, що будівництво супроводжується контролем на кожному етапі.
У новому році забудовник "DBN" ставить перед собою амбітну ціль – розвивати технологічну та ресурсну базу і стати найбільшим забудовником в Україні. І ми переконані, що у "DBN" це точно вийде, як вийшло у Рівному стати прикладом забудовника, який будує європейське житло за доступними цінами!



dbn.org.ua
м. Рівне вул. Чорновола, 60
infо@dbn.org.ua

ТЕЛЕФОНИ
+38 (097) 555 68 68
+38 (0362) 46 04 46







На правах реклами