Ми у Facebook
10.01.2017, 19:21

Підсумки року - 2016: Коли новобудова є окрасою міста

У місті Рівному сьогодні будується досить багато житла. Яскравим прикладом якісного будівництва та нового підходу до влаштування прибудинкового простору є будинок на вулиці Є.Коновальця, 2а.
Сучасне оздоблення фасаду, яскраві кольорові рішення, неординарні, індивідуального дизайну елементи благоустрою, зокрема вуличне освітлення, огородження, лави, дитячий майданчик, місця загального користування в під’їздах тощо – все це якісно вирізняє будинок серед інших новобудов міста.

Сьогодні це справді нетипово й такий рівень реалізації проектів є певним прикладом для наслідування. Колись ми лише мріяли про подібний підхід у житловому будівництві, а тепер – це реальний будинок, в якому проживають люди.



Девелопером проекту є ТОВ "Смарт БАУ", яку заснував Олександр Гусарук, заслужений будівельник України, багаторазовий переможець конкурсів у будівельних номінаціях, професіонал з великим досвідом та амбітними намірами у проектуванні, будівництві та девелопменті. Будинок на вулиці Є.Коновальця, 2а став першою візиткою компанії, був втілений командою “Смарт БАУ” від початку і до кінця, від ідеї до втілення.

Колектив ставив перед собою завдання створювати в цілому гармонійний та комфортний для життя простір, не просто зводити новобудову, а й облаштовувати сучасну, зручну та функціональну прибудинкову територію.
– Ми, як рівняни, дуже шануємо своє місто і його жителів, тож прагнемо, аби Рівне ставало з кожним роком ще більш цікавим та привабливим для проживання. Усі наші рішення у процесі реалізації проекту приймали з огляду на практичність та комфорт для майбутніх мешканців новобудови, а також ми намагались внести яскраву “краплинку” в архітектурний образ міста. З огляду на те, що у всіх квартир з’явились власники ще до завершення будівництва та вже є досить багато людей, які бажають придбати житло у наших нових проектах, розуміємо, що ми з цим завданням впорались на достойному рівні.

Звісно, що ми зробили аналіз результатів й окреслили орієнтири, як у майбутньому ставати ще кращими та уважнішими до потреб клієнтів. На даний час у ще одному проекті нашої компанії у місті Нетішин – ЖК "Панорама" – кожне нове рішення приймаємо з огляду на набутий досвід. Мешканці першого будинку комплексу у м.Нетішині активно виконують ремонти у квартирах і планують Новий 2017 рік зустрічати вже в нових оселях.

– Дякуємо рівнянам і ВД "ОГО" за цікавість до новобудови на вул.Є.Коновальця, 2а та за високу оцінку результатів нашої роботи. Прагнемо ставати ще кращими та будувати і в майбутньому житло, що ставатиме осередком щасливого та комфортного проживання людей.

Щасти нам усім у прийдешньому Новому році! Миру та добра, радості та тепла нашим родинам та рідній Україні!



www.smartbau.com.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ