Ми у Facebook
12.01.2017, 16:00

Рівненське «Сузір’я» в упертій боротьбі переграло харків’янок [+Відео]

Рівненська жіноча баскетбольна команда БК «Сузір’я-ОСДЮСШОР» удома на останніх секундах переграла гостей із Харкова - команду «ХАІ». У першому матчі 2017 року жіночої Суперліги рівнянки обіграли харків’янок 55:51 (за чвертями – 13:12, 10:12, 15:18, 17:9).
Як розповіли на www.7d.rv.ua, перша половина матчу закінчилася з мінімальною перевагою підопічних Елеонори Чек – 24:23. У третій чверті харків’янки ще більше відірвалися від суперниць, то команди розпочали заключну 10-хвилинку за їхньої переваги – 42:38. Вдало зіграла Марія Дубас, яка реалізувала двоочкове влучання і штрафний кидок. Після неї влучним двоочковим кидком відзначилась Олена Бондар, і вже господарі вийшли вперед. Щоправда, далі гра рівнянок знову розладналася, і за дві хвилини до завершення матчу капітан ХАІ Аліна Лах триочковим кидком повернула перевагу гостям – 49:44. Але господарки зуміли вирвати перемогу. Олена Бондар двічі влучила з-за дуги, не схибили Наталя Смалюк, Людмила Спиридонова і Вікторія Ковалевська. «ХАІ» ж відповів лише влучним кидком Світлани Родіонової.

Найрезультативнішою в цій грі стала Наталя Смалюк – 17 очок, 11 очок на рахунку в Олени Бондар, по 9 набрали Людмила Спиридонова і Вікторія Ковалевська.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські баскетболістки стали третіми на турнірі у Чехії

У Рівному відбулося традиційне новорічне Свято баскетболу

«Це була погана гра, я не можу назвати її хорошою. Але десь дівчата змогли переламати хід, це радує», - прокоментував тренер рівнянок В'ячеслав Ковалевський.

Нагадаємо, в першому колі чемпіонату Суперліги рівнянки у Харкові теж здобули перемогу над цим суперником.

Після цієї перемоги рівнянки з шістьма перемогами (при чотирьох поразках) перебувають на четвертій сходинці турнірної таблиці.

У найближчу суботу, 14 січня, БК «Сузір’я-ОСДЮСШОР» у Дніпрі зустрінеться з місцевою СДЮСШОР № 5.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ