Ми у Facebook
20.01.2017, 07:40

Що подарувати чоловікові в День ангела

День ангела - особливе свято, адже цей день присвячується покровителю людини, його Охоронцю. Хочеться, аби День ангела, як і День народження, став особливим для кожного. А допоможуть створити святкову атмосферу оригінальні подарунки.
Так, найбільш доречним у День ангела стане іменний презент. Це може бути традиційна чашка з іменем, футболка, подушка, тощо. Можете також проявити оригінальність і замовити вірізьблене ім'я з дерева у якійсь хенд-мейд майстерні.

Більш практичними будуть такі подарунки, як термос, гаманець, авточайник, годинник, складний ніж, електронна сигарета тощо.

Святковий настрій чоловіку в День ангела можна створити і завдяки різного роду сертифікатам. Це може бути похід на розслабляючий масаж, баню, більярд, боулін, картинг, пейнтбол тощо.



Інтелектуалам варто дарувати настільні ігри, книги, письмові набори.

Популярними сьогодні є презенти у вигляді портретів. Не обов'язково тут має бути традиційна фоторамка із простою світлиною. Ви можете замовити гарний шарж, або ж фото на холсті, портрет з бурштину (як більш вартісний варіант).



Кавоманів потішить якийсь оригінальний сорт кави, керамічна турка, кавове дерево, яке буде ще довго нагадувати про вас своїм ароматом.

Поціновувачам алкоголю подаруйте хороший коньяк, віскі у гарному оздобленні.



Романтикам найкраще організувати святковий похід у ресторан чи кафе і підготувати символічний подарунок.

Ну а ми нагадуємо, що завтра, 20 січня, День ангела святкуватимуть Івани. Не забудьте привітати!

Читати також:

Вітання з Днем ангела: вірші та смс

30 березня - День ангела святкують Олексії. Вітаємо рівнян!

Привітання зі святом Петра і Павла





На правах реклами