Ми у Facebook
22.01.2017, 09:00

Куди піти у Рівному у неділю, 22 січня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.


У неділю рівнян запрошують долучитися до створення живого ланцюга на День Соборності України. Всіх бажаючих закликають прийти на майдан Незалежності об 11.30. Також живий ланцюг утворять у понад сотні населених пунктів у різних регіонах України.






22 січня Рівненська обласна філармонія запрошує долучитися до святкової Різдвяної історії із циклу «Дитячий» під назвою «Що за Дитя?».



На вас чекатимуть чудове звучання дзвонів, камертонів та скрипалів від творчного об'єднання "Лія", а також незабутня святкова атмосфера. Початок о 12-00



А вже ввечері там відбудеться традиційний концерт під назвою "Різдвяна Псальма".



На вас чекатимуть чарівні колядки та щедрівки у виконанні дитячих та дорослих талановитих колективів, серед яких "Дуліби", "Пролісок", "Ранкова роса" та інші. Початок о 17-00.




У неділю, 22 січня о 15 год. у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться літературно-музичний захід «Українська музика європейськими очима», за участі журналістки Радіо Свобода Валентини Романюк.



Під час заходу вона презентує аудіоальбом «Українська класика – очима європейських музикантів» («Consolation»), виданий за сприяння престижної шведської студії BIS. Платівка «Consolation» (за назвою етюду Віктора Косенка), що в перекладі означає «розрада», вмістила у собі 21 твір українських композиторів, які виконали провідні музиканти Європи.




У Рівненському Будинку Культури відбудеться концерт Державного академічного Волинського народного хору, який даруватиме глядачам різдвяну програму «Щедрик щедрівочка». Вхід вільний!



Концерт «Щедрик щедрівочка» - це народна пісня, танок та інструментальна музика, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин.

За роки існування Волинський народний хор провів більше 3500 концертів, з великим успіхом гастролюючи як в Україні, так і далеко за її межами. Колективу аплодували найбільші концертні зали Канади та США, Італії, Греції, Польщі, Австрії, Бельгії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн Європи.




Прем'єра фільму "Автомонстри"



Старшокласник Тріпп мріє втекти з нудного містечка, де народився і виріс, і захоплено збирає монстр-трак із уламків старих авто. І коли подія на буровій вишці вивільняє з-під землі дивовижне створіння, яке знає толк в швидкості, у Тріппа з'являється реальний шанс не тільки нарешті змінити життя, але і знайти справжнього друга...

Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 10:10, 16:30




Прем'єра кінокомедії "Чому він?" (18+)



Американський фільм про те, як глава сімейства вступає в протистояння з молодим і багатим хлопцем своєї дочки...

Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 18:00



Прем'єра фільму Три ікси: Реактивізація (16+)



Ксандер Кейдж повертається з добровільного вигнання і потрапляє в шалений вирій подій. Він збирає команду екстремалів, разом з якими йому доведеться знайти найпотужнішу секретну зброю - «Ящик Пандори». Діяти треба швидко: за розробкою полюють небезпечні головорізи. Ставки в смертельній грі підвищуються, коли з'ясовується, що світові уряди залучені в криваву змову, а на кону - доля світу..


Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 10:00, 14:00, 16:00, 18:30, 20:05, 22:30

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники,Facebook





На правах реклами