Ми у Facebook
22.01.2017, 17:00

Підсумки тижня: рівненські хулігани, шоу "Міняю жінку" та раптова смерть за кермом

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці зйомок телешоу "Міняю жінку" у Рівному. На початку тижня стало відомо, що у місті знімають відоме телешоу.





Нова учасниця шоу допомагала рівненським волонтерам збирати кошти на підтримку воїнів АТО. Як написала волонтерка Вікторія Шинкаренко, 14 січня разом з "новою дружиною" на супермаркеті "Фозі" вдалося зібрати 1635 грн. Кошти будуть витрачені на автомобіль для 54 бригади.




У Рівному хулігани розпилили газовий балончик у тролейбусі

ілюстративне фото
ілюстративне фото


Інцидент стався 19 січня. Як повідомили читачі ОГО, в салоні тролейбуса №10 троє молодиків розпилили газовий перцевий балончик. Сталося це в районі Кооперативного коледжу. Після цього всі троє втекли. Спіймати зловмисників не вдалося.

За словами очевидців, опік очей, напевно, отримав водій тролейбуса, а люди пересіли в інший транспорт.



ДТП у Рівному: автомобіль з дитиною злетів у річку

Фото: Типове Рівне
Фото: Типове Рівне


Повідомлення про пригоду на вулиці Князя Володимира у Рівному поліцейські отримали 17 січня близько восьмої ранку. За попередньою інформацією, водієві легковика стало погано, тож автомобіль злетів у річку. У салоні авто також були його дружина та малолітній син.

Фото: Типове Рівне
Фото: Типове Рівне


Відомо, що небезпеки життю усіх потерпілих немає. Подружжя доставили у приймальне відділення Рівненської центральної міської лікарні, дитину – у Рівненську обласну дитячу лікарню.




Наступного дня, 18 січня, у Рівному за кермом помер чоловік


Фото належить телеканалу Рівне-1.
Фото належить телеканалу Рівне-1.


Увагу мешканців вулиці Макарова, що у мікрорайоні Боярка, привернув автомобіль, який довгий час стояв на краю дороги. За словами очевидців, двигун авто був вимкнений, а водій сидів нерухомо. Коли до авто підійшли та постукали у вікно, то зрозуміли, з чоловіком щось не в порядку, адже він ніяк не відреагував.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, водій був рівнянином і помер від серцевої недостатності. Померлий був 1969 року народження.

Смерть водія за кермом у Рівному: подробиці (+ФОТО)



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами