Ми у Facebook
23.01.2017, 13:00

«Волинський хор» подарував рівнянам колоритну різдвяну програму

В неділю, 22 січня, рівняни завершили цикл різдвяно-новорічних свят у теплій компанії Волинського народного хору, адже з Різдвяною програмою «Щедрик. Щедрівочка» до Рівного приїхав загальновідомий колектив.
Концерт проходив в Рівненському Міському Будинку Культури за підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, а також за сприяння депутата міської ради Романа Яворського, івент-агенції «Мегаподія» та ГО «Рівняни».

Якими іменами називали дівчаток на Рівненщині за останні 100 років (+ВІДЕО)

Цьогоріч артисти в Рівному виступали вже в п’яте і вочевидь бажаючих потрапити на їх концерт стає дедалі більше, адже знову весь зал був переповнений глядачами. За словами організаторів концерту виступ Волинського хору у Рівному хочуть зробити щорічним, адже це хороша традиція для міста та чудове свято для рівнян.

Варто зазначити, що концертний репертуар Волинського народного хору складав десятки пісень, танців та вокально-хореографічних композицій. Більшість з цих творів є оригінальними і вперше були виконані саме волинськими носіями культури.



А двогодинний колоритний концерт «Волинського хору» подарував всім присутнім масу вражень, чудову можливість насолодитися українськими піснями та традиціями, грандіозну шоу-програму та чудовий настрій.

Довідково: За роки існування Волинський народний хор провів більше трьох тисяч концертів як в Україні, так і за її межами. З великим успіхом Волинський народний хор гастролював в Казахстані, Білорусії, Узбекистані, Грузії, Азербайджані, країнах Прибалтики. В основному складі колективу близько 80 артистів, серед яких 5 заслужених артистів України та 1 заслужений діяч мистецтв України.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ