Ми у Facebook
29.01.2017, 11:30

На Рівненщині затримали шахрая, який обманув людей майже на мільйон (+ ФОТО)

На «гарячому» його та трьох членів групи затримали у п'ятницю, 27 січня у місті Сарни, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Управління Держпраці Рівненщини попереджає підприємців про шахраїв

Раніше судимий за шахрайство 28-річний житомирянин замовляв товар на інтернет-ресурсах із використанням послуг доставки однієї з пошт. У процесі доставки товару шахрай проводив відміну оплати накладеного платежу та, використовуючи завідомо підроблені документи (паспорти громадянина України виготовленні з використанням комп’ютерної техніки) від імені продавців, у пункті призначення незаконно привласнював вантаж, у результаті чого продавцям завдавав матеріальної шкоди у великих розмірах.







За такою шахрайською схемою 12 листопада у Рівному зловмисник заволодів автозапчастинами киянина на суму понад 96 тисяч гривень. 21 листопада, використовуючи підроблені документи, він отримав посилку жителя Київської області вартістю понад 130 тисяч гривень. У грудні та січні за такою ж схемою ошукав вінничан на понад 200 та 100 тисяч гривень.

«Учора, 27 січня, кіберполіцейські спільно з працівниками Сарненського та Рівненського відділів поліції, прокуратурою міста Рівне і службою безпеки пошти затримали на «гарячому» зловмисника, який забирав вантаж з одного із відділень пошти, — повідомив начальник Поліського управління кіберполіції Олег Лепеха. — Півтори тонни волоських горіхів на загальну суму понад 312 тисяч гривень йому допомагали вивантажувати та доставити ще три члени злочинного угрупування».



Вранці на Рівненщині трапилося декілька ДТП


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook







На правах реклами