Ми у Facebook
31.01.2017, 16:30

"Пам'ятаю той концтабір: ліжка які провалюються і брудні подушки з матрацами", - рівняни про дитяче інфекційне відділення

Обговорення виникло в спільноті "Типове Рівне, що в соціальній мережі Вконтакті.
Спершу анонімний дописувач опублікува повідомлення:

"Анонімно, будь ласка(бо в майбутньому можливо знову прийдеться туди попадати, не дай Бог). Ось такі умови у Рівненській міській лікарні на Мірющенка. У дитячому інфекційному відділенні. Матрац на дитячому ліжечку. Це звісно жесть! Я була шокована!!"



Пост викликав хвилю обговорення та обурення:

Віктор Жук
:
Схоже там хтось вмер і згнив на ньому

Таня Мартинюк:
А благодійний внесок треба заплатити....

Олександра Демянчук"
туди Фреймут треба запросити

Андрей Гапон:
На такому матраці можна інфекцію підхватить
😳

Елена Лысых
:
Ааааа, жах!!!! Зараз будуть казати, що немає фінансування, і що ви хотіли??? Та думаю, що багато що залежить від зав.відделенням, мабуть тому, що йому чи їй абсолютно все одно, які умови для хворих в його відділенні.
Два місяці назад сину робили операцію в обл. лікарні в пл. хірургії. Чесно кажучи, була здивована - широкі ліжка з нормальними матрацами, на ті матраци ще одягають наматрасники; прикроватні тумбочки на колесиках з видвижними столами; пластикові вікна, можна було без проблем провітрити палату, з прибираннями теж проблем не було. І туалет не поганий, чистий і папір і мило рідке було. А перед тим прочитала пост за якесь відділення в обласній, де були жахливі умови. Все залежить від зав.відделенням.

Відро і черпак - сучасні зручності в районному пологовому на Рівненщині

Ксения Шпак:
Сегодня только выписалась из этого свинарника... иначе назвать это нельзя!!!! Сбежала, бо боялась что-то подцепить!!!! Насильно заставила бы провести ночь глав врача и всех этих варюг!!!! Грибок, га..но, крысиный яд - так лечат детей!!!!



Облуплені стіни, брудні ліжка, грибок та жахливе ставлення - пологовий будинок у Рівному





Ірина Музичук:
ми там лежали 10 років тому це запам'ятала на все життя нібито в психушку попала це кошмар був. Думала що за цей час щось змінилось - дзуськи все те саме. Шок. ТАМ ІНФЕКЦІЮ ПРОЩЕ ПІДХВАТИТЬ НА ВСЕ ЖИТТЯ.

Андрей Смолников:
В Німеччині топова медицина і сервіс, а тим більше матраци. Жалітись на укр медицину- те саме що купити жигулі і вимагати від них якості мерседесу новенького. Добре що хоч лікарі не араби індуси😏

Ксюша Шевчук:
Я в Клевані в інфекційному лежала, тоже кошмар!!!! Куча пилі, грязі, цвіль по стінах і комарі літають в палаті! На мої зауваження почула такі відповіді: " якщо в палаті і є комарі, то це мої" (мені правда цікаво, як то я їх туди принесла), а за цвіль сказали, що в них немає фінансування!!!!
Питання: "на що немає фінансування?, щоб хоча б взяти тряпку і протерти ті кляті стіни????
Це таке відношення медпрацівників до своєї роботи! Зараз всім на всіх наплювати, кожен думає про себе!!!
А совісні медпрацівники зараз на вагу золота!!!!

Ваня Самчук:
Там ще є диряві унітази, і старі стіни які обсипаються на голову! Європа!!

Танюшка Пилипчук
:
Я з жахом згадую те інфекційне відділення!!!! Коли я туди попала мені було 10 років, і всі 14 днів які я провела там з жовтухою я проплакала!!!!!до сьогоднішнього дня я пам'ятаю той концтабір!!!! І ліжка які провалюються до підлоги, і брудні подушки з матрацами і тарілки з нержавійки, і маму через вікно на вулиці!!!! Так що за стільки років там нічого не міняється!

Дарья Кудасова:
Танюшка, я в 2003 попала туда с подозрением на дифтерию (оказалась ангина). Как я там рыдала! Тюрьма! Одежду, обувь, все забрали, родители за окном с решеткой. Условия ужасные, просто ад адский! 😱😱😱Это такой стресс! Не дай Бог туда кому то попасть!





На правах реклами