Ми у Facebook
31.01.2017, 15:00

У Рівному п’яний водій влаштував екстремальні перегони з патрульними (+ФОТО, ВІДЕО)

Вимогу про зупинку водій проігнорував і натомість почав ще швидше їхати вулицею Київською в напрямку Зоопарку.
Під час переслідування водій грубо порушував ПДР (рухався по зустрічних смугах, перетинав суцільну лінію та подвійну суцільну лінію, рухався на заборонені сигнали світлофорів жовтого та червоного кольорів) створював аварійні ситуації на проїзній частині, наражаючи себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Пізніше зробив небезпечний маневр на червоне світло — повернув на вулицю Костромську в напрямку Сарненського кільця, де мало не перекинувся. На тротуарі в той час знаходились люди.

Рівнянин втратив своє авто через власну необачність (+ФОТО, ВІДЕО)




Під час втечі водій неодноразово намагався ударити своїм автомобілем авто поліцейських. Їдучи на швидкості приблизно 200 км/год., наїхав на вибоїну на дорозі й пошкодив переднє праве колесо свого автомобіля.

У Рівному підліток покінчив життя самогубством



Неподалік села Олександрія поліцейські вирішили взяти автомобіль в "коробку" — блокуюче кільце, щоб змусити водія зупинитися. Одразу після зупинки працівники застосували фізичну силу та вдягнули кайданки, позаяк водій своїми діями ніс небезпеку собі та оточуючим.
Порушник не мав при собі документів, а тому для встановлення особи його доставили у міський відділ поліції. При спілкуванні з 23-річним мешканцем Вараша інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння, що і підтвердив текст на алкоголь — 1, 27 проміле.
На правопорушника склали одразу кілька адмінматеріалів — за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння), ст.122-2 (за незупинку на вимогу поліції), постанова за ч.2. ст.122 об'єднана з ч.1 ст.126 (за проїзд на заборонений сигнал світлофору та за те, що не пред'явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії).



Про це повідомляє патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у мережі Фейсбук.





На правах реклами