Ми у Facebook
02.02.2017, 18:30

В обласному центрі завершили футзальний чемпіонат міста [+Відео]

У Рівному завершився футзальний чемпіонат міста. Оскільки його переможець, а ним вкотре стала «Славія», визначився достроково, то в останній грі змагань вирішувалася доля срібних нагород. На них претендували «Феміда» та «Комфорт-Сервіс», які, так вже співпало, зустрічалися в очному поєдинку.
Результати матчів останнього туру.

9 тур, субота, 28.01
18:30 Граніт – Ребелс 5:3
19:20 Рівнеобленерго – Хімік 4:9

9 тур, неділя, 29.01
18:00 Квартал – Північ-Центр 3:5
18:45 Рівнегаз – Славія 3:10
19:30 Феміда – Комфорт-Сервіс 1:3

Головною інтригою останнього ігрового дня стала боротьба за другу сходинку в турнірній таблиці. Очікувано, в підсумку срібні нагороди чемпіонату здобув «Комфорт-Сервіс», який у грі проти «Феміди» не став обмежуватися напівмірами і обіграв головного конкурента.

Після фінального свистка останнього поєдинку відбулося нагородження кращих команд та гравців. Свої нагороди отримали «Славія», «Комфорт-Сервіс» та «Феміда», відповідно, за перше, друге та третє місця. Приз «За волю до перемоги!» отримав «Північ-Центр».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після 5-го туру Чемпіонату Рівного «Славія» і «Комфорт-Сервіс» зберегли лідерство

Футзальні змагання у Рівному дісталися екватора





В індивідуальних номінаціях трофей кращого бомбардира отримав Сергій Тригубець зі «Славії» (19 голів), кращим нападником організатори змагань із Рівненської міської федерації футболу (РМФФ) визнали Олександра Маліновського («Північ-Центр»), який провів у ворота суперників 18 м'ячів. Нагорода кращого захисника дісталася Сергію Чикалюку-Козакевичу («Феміда»), а кращим голкіпером став Павло Котюк («Комфорт-Сервіс»).

Чемпіонами Рівного з футзалу у складі «Славії» стали: воротарі Юрій Кособуцький та Юрій Колодюк, польові гравці: Олександр Ніколайчук, Михайло Трофімчук, Валерій Шипуков, Сергій Степанюк, Сергій Щубак, Сергій Тригубець, Олег Кучер, Роман Волох. Граючий тренер Андрій Паршиков та президент - Горислав Літвінчук.

Останнім поєдинком футзального сезону, що завершується, має стати гра за Суперкубок, в якій зустрінеться володар Кубка та чемпіон «Славія» і фіналіст Кубка «Граніт».





На правах реклами