Ми у Facebook
02.02.2017, 13:00

У Рівному пограбували сім’ю, приставивши ножа до горла неповнолітньої дівчинки (+ФОТО)

При цьому нападники тримали у руках зброю.
Учора, 1 лютого, 15-річна дівчинка, збираючись до школи, саме виходила з будинку, коли до оселі увірвалися троє невідомих чоловіків у масках. Зі слів потерпілих, в руках одного був пістолет, іншого – автомат Калашникова. Третій, приставивши ніж до горла неповнолітньої дівчинки, почав вимагати від 48-річного господаря гроші. Дісталося від нападників й 42-річній дружині та 23-річному сину.



Чоловік віддав розбійникам усі заощадження - вісім тисяч доларів США. Крім того, зловмисники забрали два планшети, п’ять мобільних телефонів, ноутбук, золоті прикраси, два пістолети для відстрілу гумовими кулями та гладкоствольну рушницю. Після цього нападники з усім майном сіли у автомобіль марки "BMW 328", що належить власнику будинку, та втекли у невідомому напрямку.

На Рівненщині чоловік возив амфетаміни й попався на хабарі (+ФОТО)



Правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Уже через декілька годин поліцейські розшукали викрадену іномарку. Вона стояла за півтора кілометри від Рівного неподалік головної дороги у напрямку Млинова. Її після огляду одразу повернули власнику під розписку.

У Рівному затримали студента-любителя заборонених рослин (+ФОТО)




Розбійників розшукують оперативники Рівненського відділу поліції та управління карного розшуку ГУНП області.



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами