Ми у Facebook
11.02.2017, 18:30

Любовний гороскоп на 2017 рік: астропрогноз для закоханих рівнян

Кому зірки обіцяють яскраві почуття, незабутні побачення, романтичні пригоди та любовні інтриги?
ОВЕН

Ваше особисте життя буде сповнене сюрпризів. Спробуйте подолати внутрішні бар'єри, щоб знайти правильного партнера до кінця року. Липень і серпень будуть найкращими місяцями для тих, хто вирішив одружитися. Надто різкі, поривчасті, авторитарні у любовних стосунках Овни ризикують продовжити серію яскравих, але короткочасних романів. Якщо ви вже перебуваєте в парі, то перша половина 2017 року аж надто неспокійна та емоційна. Ви і ваш партнер повинні бути більш уважними одне до одного. Сімейний човен може зіткнутися з рифами, але до кінця року в стосунках знову настане штиль благополуччя. В цілому ж Овни можуть розраховувати на чудове особисте життя з незначною метушнею, емоційними суперечками та взаємним сексуальним потягом.

Найкращими партнерами для Овна у 2017 році стануть Близнюки, Рак і Лев. А ось невдалий союз може скластися з Водолієм і Тельцем.


ТЕЛЕЦЬ

Тельцям доведеться постаратися, щоб збалансувати своє особисте життя. Ви хотіли би бути центром Всесвіту, але все не так просто. Однак ваша відкритість і турботливість не залишать вас без уваги. Потенційні партнери будуть заінтриговані вашою практичністю та самостійністю, і стосунки переростуть у мирне й щасливе спільне життя. Зірки попереджають: усі особисті рішення маєте приймати зважено, а не на хвилі емоцій. Відчувши, що партнер зазіхає на вашу особисту свободу, ви можете зважитися на поспішне розставання, про яке будете шкодувати пізніше. Постарайтеся стримувати себе, ідіть назустріч людині, якщо вона вам дійсно дорога. З літа ви будете упевнені в собі та своїх відносинах.

Цього року зірки обіцяють хорошу сумісність з Терезами, Рибами і Раком. Варто утриматися від стосунків з Тельцем, Скорпіоном і Овном. Цілком імовірно, що може зав'язатися роман зі старим другом або подругою.


БЛИЗНЮКИ

Вільним Близнюкам не доведеться вирушати на довгі пошуки своєї половинки, зірки будуть на їхньому боці. Тим, хто у парі, на початку березня доведеться приймати серйозні рішення. А кінець травня – найкращий час для весільних дзвонів. Сімейне життя буде спокійним і щасливим, однак вас можуть переслідувати минулі помилки або інтрижки партнера. Розвивайте взаємну довіру, щоб на хвилі емоцій не зруйнувати сформований союз. Для більших успіхів на любовному фронті варто позбутися старих шкідливих звичок та змінити підхід до протилежної статі. Це дасть змогу стати більш бажаним партнером. Кохання може прийти у ваше життя несподівано, тож будьте готові! Ймовірно, доведеться прийняти деякі болісні для себе рішення, щоб досягти гармонії у стосунках.

У 2017 році Близнюки можуть мати хорошу сумісність зі Стрільцем, Овном і Скорпіоном. А ось від Водолія та Козерога краще триматися подалі.


РАК

Любовний гороскоп обіцяє Раку незабутній рік. Ви не будете скаржитись на те, що вам не вистачає любові, тепла і романтики. Це буде період гострих відчуттів і задоволення. Ваша впевненість і енергія внесе нові нотки в стосунки. Однак на повну гармонію, довгостроковий та міцний зв'язок розраховувати не доводиться. Є ймовірність виникнення непорозумінь і сімейних чвар. Дайте собі час на те, щоб заспокоїтися, перш ніж продовжувати руйнівні дискусії. Але при цьому постарайтеся захистити свої інтереси. Одиноким Ракам зірки рекомендують знайти більше вільного часу для особистого життя у травні, жовтні, грудні.

Звертайте пильну увагу на представників знаку Діви, Скорпіона і Лева. Саме з ними любовний гороскоп обіцяє найкращу сумісність у цьому році.



ЛЕВ

Все піде за планом у вашому особистому житті у 2017 році. Ви будете сповнені ентузіазму й рішучості для досягнення своїх цілей, а пошук любові виявиться пунктом номер один у списку ваших пріоритетів. Любовний гороскоп вказує на те, що на Левів та Левиць чекає великий успіх в любовних справах з приємними сюрпризами і пристрасними побаченнями. Але є і зворотний бік – деякі цікаві люди й недоброзичливці можуть надто активно пхати носа у ваше особисте життя. Постарайтеся захистити свого партнера чи партнерку від такої уваги. Будьте обережні, необдумане рішення може розбити серце вашій коханій людині! Краще додайте більше пристрасті й романтики в стосунки, і ви побачите, як емоційний зв'язок з вашою половинкою міцніє з кожним днем. Самотні Левиці з легкістю пройдуть через всі етапи знайомства, вибравши собі надійного і яскравого супутника життя. Якщо ви перебуваєте у тривалих відносинах, прийшов час офіційно одружитися.

Найкраща сумісність у 2017 році – з Левом, Дівою і Скорпіоном, а найгірша – з Овном, Близнюками, Рибами і Раком.


ДІВА

Самотнім Дівам доведеться пережити безліч захоплень та романтичних інтрижок упродовж року, але і без проблем не обійдеться. Любовний гороскоп рекомендує бути більш гнучкими у стосунках, щоб зробити своє життя щасливішим і емоційно насиченим. Якщо ви стикаєтеся з необхідністю прийняття важких рішень, не поспішайте, проявіть мудрість. 2017 рік почнеться на високій ноті, але до березня в сформованих стосунках може визріти протистояння і взаємна образа.
Прогноз на другу половину року більш обнадійливий. Якщо ви самотні, то маєте великі шанси зустріти ідеального партнера, який струсоне вас і зарядить оптимізмом. Але не поводьтеся владно й егоїстично, інакше ризикуєте все зіпсувати.

Любовний гороскоп рекомендує Дівам шукати собі пару серед Левів і Козерогів.


ТЕРЕЗИ

Ваша харизма, безсумнівно, як магнітом, притягуватиме протилежну стать до вас і навіть змусить когось закохатися в вас. Однак любовний гороскоп попереджає про певну метушню і неспокій в інтимних та сімейних стосунках. Прагнення знайти справжнє кохання призведе до плутанини, інтриг, хвилювань, непорозумінь. Ви будете схильні скоріше давати, ніж отримувати, і, напевно, витратите багато грошей на подарунки та поїздки, щоб справити враження на людину. Цього року на вас чекають знайомства, флірт, залицяння, але весільні дзвони, швидше за все, прозвучать тільки до кінця року. І то не для всіх. Якщо ж ви маєте серйозний намір одружитися, ідеальними для цього місяцями стануть липень, жовтень або грудень. Можливо, доведеться більше працювати для цього у першому півріччі, щоб зібрати додаткові кошти, необхідні для святкування весілля.

Особисте життя Терезів у 2017 буде цікавим і пристрасним, а найкращими супутниками стануть Козероги та Водолії.


СКОРПІОН

Зірки попереджають Скорпіонів, що надто високі власні запити та глибокі емоційні переживання можуть заподіяти вам багато болю. Все піде не так, як ви задумували. Рік буде щедрим на сварки, можливо, ви навіть вирішите роз'їхатися зі своїм сексуальним партнером/співмешканцем. І ваше вміння запам'ятовувати образи тільки погіршить і без того напружені стосунки. Постарайтеся дивитися на все простіше, щоб послабити напругу в парі. У 2017 році ймовірна несподівана зустріч з колишнім коханням, що може похитнути вашу впевненість в теперішньому партнері. А для тих Скорпіонів, які вже перебувають у шлюбі, настане ще один етап блаженного сімейного життя. Якщо ж ви мрієте про народження дитини, можете очікувати, що це станеться до кінця року. Робота змусить витрачати менше часу на кохану людину, але замість того, щоб побачити її роздратування, отримаєте величезну від неї моральну підтримку.

Самотнім Скорпіонам варто звернути свою увагу на Левів та Раків.


СТРІЛЕЦЬ

Зірки пророкують, що в 2017 році ви можете закохатися з першого погляду. Але не обов'язково отримаєте відповідь взаємністю. Дайте час об'єкту своїх почуттів, щоб усвідомив/усвідомила вашу цінність і неповторність. Ви будете приділяти більшу частину часу кар'єрі, роботі, навчанню, професійному зростанню, але не варто через це відмовлятися від кохання! До середини року у вашому особистому житті відбудуться особливо приємні події, можливо, шлюб або заручини. Якщо ви готові взяти на себе зобов'язання і кохати по-справжньому, то жодні перешкоди не завадять вашому щастю. І все ж варто не забувати про власне здоров'я та самопочуття партнера, яке може похитнутися до кінця року. Якщо у ваших стосунках виникатимуть складнощі, не забувайте про те, що це все тимчасове і швидкоплинне.

Найкращими романтичними супутниками Стрільців у 2017 році стануть Близнюки та Діви.


КОЗЕРІГ

Якщо вас не влаштовують бурхливі скандали, ревнощі та інші особисті проблеми – спробуйте трохи применшити свої кар'єрні амбіції та приділити більше уваги любові у вашому житті. Якщо ви хочете висловити свої почуття і зробити пропозицію, то найкращий для цього період – літо, особливо червень і липень. Зірки, щоправда, попереджають про те, що ви можете аж надто захопитися своєю новою симпатією, ігноруючи інші важливі сімейні зв'язки. Витрати серйозно зростуть у зв'язку з бажанням продемонструвати свій статус, купити все найкраще для коханої людини чи вирушити разом кудись на відпочинок. А у відповідь будете очікувати, що партнер стане більш досконалим і серйозним в тому, що стосується взаємин. Самотні ж Козероги стануть центром тяжіння і, безсумнівно, привернуть загальну увагу.

Найкраща сумісність у 2017 році – з Дівами або Тельцями. Ви знайдете ідеальне розуміння з представником одного з цих знаків, і ваше особисте життя стане гармонійним і спокійним.


ВОДОЛІЙ

Будьте обачні, якщо ви у шлюбі чи партнерських стосунках. У вашій парі можуть виникнути певні проблеми. Є ймовірність того, що ви зустрінетеся зі своїм колишнім партнером через досі невирішені справи. Якщо зіткнетеся з труднощами, не соромтеся обговорити їх з коханою людиною, і вона вас в усьому підтримає. Любовний гороскоп 2017 обіцяє вам романтичний відпочинок, який допоможе відволіктися від повсякденних проблем. Деякі чоловіки-Водолії можуть відчути потяг до жінок, які старші за віком. З іншого боку, жінки цього знаку часом будуть дуже роздратованими, провокуючи скандали у відносинах.

Ідеальними партнерами у 2017 році для Водоліїв стануть Овни та Раки, з якими легко налагодити абсолютне взаєморозуміння. І постарайтеся триматися подалі від представників вашого ж знаку, інакше взаємини з ними будуть схожі на дуель.


РИБИ

Зазвичай, представникам цього знаку потрібно досить багато часу, щоб наважитися на нові стосунки та звикнути до них, але в 2017 році ваша любовна чи сімейна пара може сформуватися в дуже короткі терміни. Найщасливішими місяцями для вас стануть березень і червень. Ті, хто перебуває в стабільних відносинах, можуть зробити ще один крок вперед – до шлюбу і народження дітей. Тим, хто вже перебуває в офіційних відносинах, можливо, доведеться деякий час побути на відстані від своєї другої половини. Дехто з Риб мучитиметься у сумнівах і відчує, що ставлення до партнера змінилося, але як, не до кінця зрозуміло. Цього року Риби пройдуть через складний етап у житті, однак сила волі допоможе все подолати. Через роботу чи інші проблеми доведеться скасовувати любовні побачення або поїздки з коханою людиною, і це може призвести до непорозумінь у період з лютого по вересень. Але з осені все знову налагодиться.

Найкраща сумісність - з Тельцями, найгірша - з Левами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня

Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку






На правах реклами